Ман Сити - Ливърпул, загубен

11:35
Ман Сити - Ливърпул, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Февруари: 1 познати от общо 2 мача - 50.0% успеваемост

► Залог на деня за 03.02.2013 г.



Преди този мач Манчестър Сити се оказва на цели десет точки за лидера Манчестър Юнайтед, което поставя гражданите в ситуация на "must win". Определено тук и класата и домакинското предимство са на тяхна страна и те трябва на всяка цена да спечелят този мач без значение с какъв резултат. Тук стойност ще имат само трите точки. Сити спечели последните си три домакинства, като това не е изненадващо, защото те бяха срещу Фулъм, Стоук Сити и Рединг, но много обнадеждаващ изглежда фактът, че тимът не допусна нито едно попадение във въпросните срещи. Преди през седмицата гражданите да завършат реми без отбелязан гол в гостуването си на КПР, те се намираха в серия от четири поредни победи. Това подсказва, че Сити започва да намира оптималната си форма и ако успее да се разпише в даден домакински мач, то тимът почти сигурно го печели. Ливърпул няма да предложи днес дефанзивен подход и това още повече ще улесни задачата на домакините. Мърсисайдци играят открит футбол, като Стъридж и Суарес имат доста сходен стил на игра и показват доста нестандартност в действията си, но липсата на класа по двата фланга и в отбрана често проваля тима. След чудесната игра в атака и слабата в отбрана срещу Арсенал, днес Ливърпул едва ли ще предложи нещо по-различно, но Сити ще бъде доста по-мотивираният тим и вероятно ще намери начин да спечели мача. Гостите спечелиха последното си гостуване тук за Карлиг къп с 1:0 през изминалата година, но преди това те се намира в поредица от три поредни поражения от Сити на неговия стадион и при тази ситуация е много вероятно да им се случи същото.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.90

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

RedArmyUnited
03.02.2013 21:09

Браво Сотиров добре започваш месеца... както винаги *lol**lol*

Rafael_da_Silva
03.02.2013 14:35

Стискам палци за Сити,защото и Манчини ще държи от нас срещу Реал Мадрид!! И другото е, че,ако Сити паднат,титлата във Висшата лига ще се обезсмисли,както и в Примера Дивисион (там вече се е обезсмислила тотално)!!

luiss_nani17
03.02.2013 13:59

Доста интересен мач. Като фен на Юнайтед стискам палци за Ливърпул, но най-вече се надявам да видим един хубав мач, без много съдийски грешки и красива игра. *beer*