Вратар изпадна в безсъзнание по време на контрола между Банско и Оборище

11:28
Вратар изпадна в безсъзнание
по време на контрола между Банско и Оборище
Контролната среща между отброите на Банско и Оборище (Панагюрище) бе прекратена минути преди края, при резултат 2:0 в полза на Оборище. Причината е, че вратарят на панагюрци Христов получи тежка контузия след сблъсък във въздуха и дори изгуби съзнание за около 5 минути.

След 10-ина минути дойде и линейка, с която младият страж бе закаран в болница. В това отношение много помогна и бившият световен шампион по бойно самбо Иван Нетов, който свести младия страж. Оказа се, че Панагюрище нямат втори вратар и затова контролата
бе прекратена. До този момент третодивизионният отбор водеше с 2:0 с голове на Михаил Михайлов и Алек Манолов от дузпа. В средата на второто полувреме Петров от Панагюрище си заработи втори жълт картон, но по взаимна договорка вместо него влезе играч.

Тимът на Банско реално игра с резервите, тъй като титулярите, почти по същото време, играха на стадион "Христо Ботев" в Благоевград срещу Пирин. Дебют за Банско направи бившето "орле" Веско Стойков. Той се опитва да си уреди трансфер в чужбина, но ако нещата не станат, е дал дума на изпълнителния директор Красимир Горанов да облече екипа на Банско през пролетта.

Отборът на Оборище е на подготвителен лагер в Сандански и има договорени контроли през новата седмица с Вихрен и Пирин (Разлог), но те са под въпрос, тъй като още не е ясно дали панагюрци ще си намерят вратар.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация