Спортинг Хихон - Сантандер, загубен

13:44
Спортинг Хихон - Сантандер, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 18 познати от общо 29 мача - 62.1% успеваемост

► Залог на деня за 02.02.2013 г.



И двата днешни съперника изпаднаха от елита на Испания след края на изминалия сезон, но те трудно могат да бъдат съпоставяни сега, предвид ситуацията в двата клуба. Спортинг Хихон предприе треньорска рокада преди малко повече от месец и тя даде резултат, като тимът няма поражение в последните си девет мача, но записа едва две победи и шансовете му за участие в плейофите сериозно намаляха, въпреки положителни резултати. С евентуални три точки днес домакините частично могат да върнат шансовете си за престижно участие в плейофите. Расинг Спортинг е стабилен домакин и е задължен да победи без съмнение най-слабия отбор в подреждането. Финансовите проблеми на Сантандер се задълбочават и за клуба изглежда далеч по-добре да изпадне в третото ниво на футболната йерархия, вместо да не може да осигури адекватен бюджет и да се стигне до катаклизми с пребиваването му в тази дивизия. Днес Сантандер ще бъде без цели 9 основни играчи, които пропускат това гостуване поради различни причини. Освен това обстановката в съблекалнята при липсата на финансиране е доста лоша, което изглежда обрича най-слабият гост до тук в Сегунда дивисион на поредно поражение. При всичко казано до тук, то коефициентът за домакинска победа може да се определи като ставка със определена стойност в себе си.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

fearcho
02.02.2013 19:16

И аз така съм го пуснал дано излезе.Успех