Стив Кларк: Одемвинге е лунатик

11:50
Стив Кларк: Одемвинге е лунатик
Нигерийският нападател на Уест Бромич Албиън Питър Одемвинге бе наречен "лунатик" от собствения си мениджър Стив Кларк.
 
Голмайсторът отиде на своя глава на стадион "Лофтус Роуд" в опит да си спечели трансфер в Куинс Парк Рейнджърс. Нигерийският национал се появи в Западен Лондон в последните часове на трансферния прозорец, въпреки че нямаше договорка между двата тима и официални лица от КПР в крайна сметка не му позволиха да влезе на стадиона. 
 
Нападателят след това атакува феновете и ръководството на УБА в "Туитър", но сега ще остане на "Дъ Хоуторнс" поне до края на сезона, а явно изглежда този престой няма да е много приятен за него. 
 
"Това е откачена работа. Той нямаше позволение да ходи там. Точно поради тази причина КПР го изгониха. Мисля, че той вече прекали", каза Кларк. 
 
"Трябва да изчакаш позволението на своя клуб, преди да разговаряш с други отбори. Това го знаят и децата. Да, имаше момент, в който смятах, че ще има такава сделка. Но както много трансфери в последния ден на трансферния прозорец и този пропадна. Със сигурност обаче ще има дисциплинарна процедура срещу него", сподели още босът на дроздовете. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ceco26
02.02.2013 17:03

само не ми е ясно що не може да посещава чужд мач? не мое да погледа колегите си ли?

Notlike
02.02.2013 11:59

От отбор, борещ се за Европа, да отидеш в отбор, борещ се за оцеляване. Тоя или обича да се бори за спасение, или е фен на мангизите. Ама негър, ако ще и да не е черен толкова много, си остава с манталитета на маймуна.

demetrio
02.02.2013 12:05

УБА в Европа?? *lol**lol**lol* Този вариант отдавна отпадна за тях