Лудогорец замина за Испания

11:08
Лудогорец замина за Испания
Лудогорец (Разград) замина за втория си подготвителен лагер по време на зимната пауза, който ще се проведе в Испания. Шампионът на България за 2012 година ще остане 19 дни на испанска земя и ще играе контролни срещи с Динамо Киев, Рубин (Казан), Лех Познан, Спартак Москва, Локомотив Москва Динамо Букурещ и Атлетико Паранензе. С отбора не пътува Франк Гела, който ще тренира в България. 

"Имаме четирима футболисти с паспорти извън Европейския съюз. Може да използваме трима от тях. Ще търсим вариант за нов отбор на Гела", заяви изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев.

В групата на Лудогорец от 27 играчи влезе и Шоко, който пропусна голяма част от лагера в Турция заради контузия. С отбора са Светослав Дяков и Марселиньо, за който имаше различни информации, че бъдат продадени на тимове в чужбина.

В Марбея шампионите на България ще участват в два силни международни турнира.

"Доволен съм от първия лагер. Надявам се през втория да продължим да тренираме със същия ентусиазъм. Ще играем контролни срещи с добри отбори. Ще се постараем да коригираме комбинативността, за да изглеждаме добре в първенството. Най-вероятно няма да взимаме нови играчи, но може би ще продаваме. Ще се разделим с един, максимум двама. Светослав Дяков ще остане при нас. Марселиньо ми се понрави. Дали ще се разделим с него е въпрос на преговори. Интерес към него има. Следя всички конкуренти, не само Левски и ЦСКА. С оглед на класирането и точките Левски е най сериозният ни конкурент. Шокои зпитва болки, но се надявам скоро да започне да тренира с отбора. Радвам се, че Александър Барт вече тренира и е наравно с неговите съотборници. Доволен съм от всички играчи. Нужна ни е конкуренция", заяви старши треньорът на отбора Ивайло Петев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация