Карлес Пуйол вариант № 1 за защитата на Милан

09:29
Карлес Пуйол вариант № 1 за защитата на Милан
Милан се нуждае от класен централен защитник и вариант № 1 в трансферния списък на "росонерите" е футболистът на Барселона Карлес Пуйол, съобщава "Тутоспорт".

Италианският гранд ще търси свежи попълнения през лятото, а отбраната на тима ще претърпи сериозни промени, тъй като Паоло Малдини се отказва, а Алесандро Неста постоянно е контузен. По-рано през сезона се заговори за интерес на Милан към Даниел Агер от Ливърпул и Алекс от Челси. Първият обаче преподписа с "мърсисайдци" и възможността за негов трансфер на практика пропадна. "Росонерите" си бяха харесали и Неманя Видич от Манчестър Юнайтед, но подобна сделка изглежда невъзможна.

"Имаме нужда от добър нападател, но няма да откажем и един класен защитник. Пуйол е вариант номер 1 и ще проучим възможностите за негов трансфер", съобщи вицепрезидентът на Милан Адриано Галиани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

bamberman007
09.05.2009 14:21

аве тия милан луди ли са ве както раул няма да е в сити,джерард няма да е челси(за съжеление) тери няма да е където и да е така и пуйол няма да е в милан или където и да е *wink*

Kockarafcb
09.05.2009 11:48

Това е невъзможно Пуиол няма да напусне Барса... !!! Тои е клиучува фигура в отбора на Блаугранс такаче....слабичко.. *lol* *wink*

brickbat
09.05.2009 10:13

Не вярвам капитана на Барселона да премине в Милан. Има голяма вероятност Анчелоти да напусне и вероятно новият трньор ще реши да закупи други играчи. Проблема на Милан е в нападения и в крайните защитници. Въпреки че не спечелиха трофеи те инкасираха ако не се лъжа най - висок финансов растеж, а пък ако продадът и Кака за следващия сезон ще разполагат с огромен трансферен бюджет. Според мен с добри попълнения през лятото и добра подготовка Милан може да спечели калчото през идващия 2009 - 2010 сезон.