Седан - Клермон, спечелен

14:23
Седан - Клермон, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 18 познати от общо 29 мача - 62.1% успеваемост

► Залог на деня за 01.02.2013 г.



Седан е твърдо заседнал на последното място в дивизията, намираща се точно под елита на Франция, и трудно ще се пребори за по-добро класиране до края на сезона. Клубните проблеми и неуредици рефлектират и върху играта на представителния тим и въпреки, че той има два мача по-малко от останалите тимове замесени в битката за оцеляване, много трудно ще бъде конкурентен в нея. Основната причина за това предположение е фактът, че в редиците на Седан проблемите с контузени играчи не спират, а днес те са повече от всякога. За домакините този мач ще бъде пропуснат от титулярния им страж - Раме, защитниците Траоре и Дембели (твърда резерва, но необходим днес), халфовете Маркю, Яхия, атакуващият Ресет и един от основните стрелци на тима Дияло. На теория гостите са замесени в битката за оцеляване, но те трудно ще попаднат в опасната зона, защото възможностите им в игрови план превъзхождат сериозно тези на тимове, подвизаващи се на някои от последните места. Клермон Фут увеличава по-значимо точковият си актив предимно с точките натрупани навън, като в 11 визити до тук тимът е допуснал едва три поражения, а едно от тях дойде едва в последното му гостуване на Ним. Ако изключим него, то последният мач, в който Клермон се прибра в къщи без увеличен точков актив беше през месец август 2012 година! При това си състояние е повече от очаквано днес Седан да се размине с победата, а ставката за двоен шанс в полза на гостите при тази ситуация изглежда превъзходно.

 Прогноза: Х2, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristiyan_
02.02.2013 14:52

Добре ги е написал нещата, но вижте коментар 1. Срещу такива отбори избягвам да залагам. Иначе мача си беше 1ца, Клермон вкараха в 99 минута в една от много малкото им създали се ситуации. На теория е един, а в самия мач се случва съсвем друго. Голям късмет беше този гол.

Hristiyan_
01.02.2013 22:59

С гол на Клермон в 99 минута си хващаш мача *lol* Браво *lol* въпреки че това не беше добра прогноза за днес !

mistral
01.02.2013 23:51

Добре де, би ли ми отговорил, защо не покри залога в последните минути *smile* Щеше да загубиш някой процент от печалбата за сметка на сигурността. Защото е грехота и такава добра прогноза като твоята да замине едва ли не с гол от друг мач *smile*

putopalo
01.02.2013 23:08

Все пак Сотиров позна.Добрата прогноза е познатата прогноза.Аз тук леко се набутах,дано Хановер да покрие разходите...има още петнадесетина минути *smile*

Hristiyan_
01.02.2013 21:41

Клермон трудно ще устискат до края на мача с тази игра. Пък и вече 3 жълти картона получиха на основни играчи. Седан са се хвърлили здраво за трите точки и едва ли ще откажат до края на мача.

putopalo
01.02.2013 18:40

Трябва да се внимава с отбори,които са на последните места във временното класиране.Според мен Седан ще се спаси от изпадане,благодарение на точките взети от мачове от този ранг.Пуснах Седан да бие с един гол разлика,пък да видим...