Преговорите за Христо Златински продължават

13:47
Преговорите за Христо Златински продължават
Преговорите за привличането на полузащитника на Локомотив Пловдив Христо Златински от израелския МС Ашдод вървят добре и в скоро време може да се очаква развитие, твърди израелският телевизионен канал "Спорт 5".

Медията обяснява, че информацията за край на преговорите от страна на пловдивчани не отговарят на истината и късно снощи е имало нови дискусии.

"28-годишният полузащитник може да се присъедини към отбора от Източен Израел в края на тази или в началото на следващата седмица", твърди телевизията, позовавайки се на фактор в управлението на клуба.

Ашдод в момента е на 5-о място и се стреми да си гарантира участието в плейофите за титлата, до чието начало има още 6 кръга.

"Разговорите напредват и ние сме оптимисти по този въпрос", категорични са в Ашдод.

Според медията, старши треньорът на тима Йоси Мизрахи дори има готов вариант за схемата на игра. Златински ще си партнира с Давид Ревиво. Роденият в Гоце Делчев халф има 68 мача и 19 гола във втория си период на "Лаута", както и четири мача в националния отбор на България.

Преди два дни българските медии цитираха Атанас Узунов от управата на Локомотив Пловдив, който заявява, че лично собственикът на клуба Веселин Марешки е спрял трансфера на офанзивния полузащитник в Обетованата земя.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация