Пенев: За нас важни са трите точки

18:52
Пенев: За нас важни са трите точки
Старши треньорът на шампионите от ЦСКА Любослав Пенев заяви преди утрешното дерби с Левски, че "червените" излизат срещу вечния съперник за задължителна победа.

"Очаква ни един доста тежък мач. За нас всички мачове за важни, тъй като независимо дали играем срещу Левски или друг противник, за победа се дават три точки. Нека да го караме по-скромно. Смятам, че няма фаворит в мача. Без значение, че ние играем по-добре от Левски, това го виждате всички, мач с мач не си прилича и няма гаранция, че ние или Левски ще играем по-добре или по-слабо. Нямаме проблеми с контузени играчи, Йордан Тодоров се връща в групата. Той е добре, няма проблеми и няма да бъде опериран от херния", каза Любо Пенев.

"Смятам, че Стефан Спасов е един от добрите ни съдии и аз лично нямам притеснения за начина, по който ще ръководи дербито. Мисля, че българските съдии са добри и аз лично предпочитам мачовете да бъдат ръководени от наши рефери. В утрешното дерби очаквам да има повече от два гола. Не смятам да коментирам следващите ни мачове от програмата, нито да казвам дали има тройна, четворна или каквато и да е коалиция срещу ЦСКА. Дали ще получим лиценз ще се види в края на сезона", каза още наставникът на "армейците"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Getcatta
08.05.2009 19:15

Чак сега разбрах разликата между Л. Пенев и чичо му. Ако има нещо което ме прави спокоен това е тази разлика. И Пенев старши и Кокала и Батков и Сираков са от другата старата епоха:- На мене на тебе на него. Л. Пенев е друга бира- ще ги схрускаме... както се пее в песента: И сме по- красиви и сме по- добри..УСПЕХ на ЦСКА *joking*

didi5959
08.05.2009 19:11

Искам хубава игра от ЦСКА и разбира се победа! Нека победи красивия футбол в този двубой!
Само ЦСКА !

LFC_N1_YNWA
08.05.2009 18:58

Ще си ги вземем 3-те точки .. те са повече от ясни *stop*