Иван Иванов се размина с Киево

12:36
Иван Иванов се размина с Киево
Националният ни защитник Иван Иванов е бил много близо до трансфер в Киево преди затварянето на трансферния прозорец, но Партизан Белград са отхвърлили офертата на летящите магаренца за 800 000 евро.
 
"Истина е, дойде оферта от Италия, но клубът не я прие", заяви Иванов.

Бранителят не пожела да потвърди, че става въпрос за Киево, но в сръбските медии се пишеше от няколко седмици, че отборът от Верона проявява сериозен интерес към нашия футболист.

"Не мога да кажа за кой италиански клуб става въпрос, защото всичко приключи и няма смисъл да го правя", добави българинът. 
 
"Мисля, че Партизан не бяха доволни от офертата и затова не се стигна до договор, така че що се касае до мен, това вече е затворена страница. Със сигурност оставам до месец юни, исках да отида на запад, но всичко приключи и оставам в Партизан", завърши бившият играч на ЦСКА.
 
"Иванов ми каза, че към него има интерес от страна на италиански клуб. Те искаха да го вземат под наем до лятото, но този вариант не допадаше нито на Иван, нито на нас. Още повече, че този клуб няма парите да си го позволи. Българинът е добро момче, искрен е, дойде веднага и ми обясни всичко. На него му беше ясно, че цялата тази история е била несериозна, но момчето просто искаше ние да знаем, че има такова нещо", сподели пък спортният директор на черно-белите Любиша Тукмакович.
 
В Киево все пак ще играе български играч. Италианският клуб привлече вчера от Левски защитника Христо Попадийн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация