Стоук Сити се подсили с американски национал

10:43
Стоук Сити се подсили с американски национал
Английският елитен клуб Стоук Сити финализира преминаването на дясното крило Брейк Шей, като плати за него 2,5 милиона паунда на досегашния му отбор Далас от американската Мейджър-лига. Сделката за американския национал беше осъществена часове преди да приключи зимния трансферен период, а Брейк Шей се събира със сънародника си Джеф Камерън, който играе като защитник.

"Това е фантастична новина! Ние натиснахме здраво бутона в последните дни, за да приключим сделката до 31-и януари, защото знаем колко може да ни помогне Шей", коментира мениджърът на тима Тони Пюлис.

Футболистът се състезава за ФК Далас от 2008-а година насам, а за тези четири календарни години има едва една контузия. През ноември той се подложи на операция на десния крак и вече е напълно готов за мачовете в Премиършип. За националния отбор на САЩ новото попълнение на Стоук Сити има 15 мача.

Друг отбор от средата на таблицата- Норич, пък привлече Лусиано Бекио от Лийдс, като подробности по сделката за аржентинския нападател не бяха назовани.

Уигън, 18-и към момента в Премиършип, взе под наем до края на сезона австрийския защитник Паул Шарнер от Хамбургер ШФ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация