Юнайтед подписа спонсорски договор с индийска компания

21:25
Юнайтед подписа спонсорски договор с индийска компания
Телекомуникационната група "Bharti Airtel" стана първият спонсор от Индия на английския шампион Манчестър Юнайтед, след като днес бе подписан договор между двете страни за следващите пет години.

Споразумението, чиято стойност не бе обявена, ще позволи на телекомуникационната компания да предоставя на своите клиенти видеоматериали от срещите на "червените дяволи". Освен това, индийците ще могат да използват материали, свързани с Манчестър Юнайтед в своите мобилни услуги.

Новината бе обявена днес на стадион "Олд Трафорд" в присъствието на мениджъра сър Алекс Фъргюсън и на нападателите на тима Карлос Тевес и Уейн Рууни. "Bharti Airtel" има около 94 милиона клиенти в Индия, Шри Ланка и Сейшелите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BUBOLE4O_ME4O
09.05.2009 01:18

Нормално. Въпреки, че американската икономика е господстваща от много десетилетия, след китайците идват индийците. Големия им плюс е, че голяма част от тях са англоговорящи. И не само. Китайците са като свободни роби. Работа, спане, работа, спане... Как се спестяват 2 трилиона долара държавен резерв. Но индийците имат голям потенциал защото използват много умело икономиката си. Но и те си имат недостатъци, религиозни и старомодни разбирания за някои неща. Още има щати в индия, в които мразят рожбите от женски пол. Общо взето... имаме една приказка "тъмна индия"... Харесват се само парите им... и "Беднякът милионер" ...нищо друго...

Kantev
09.05.2009 01:11

Всичко завземат индийците ... лелелелелей