Сираков препоръча на Левски да обяви 2-3 нулеви години

09:02
Сираков препоръча на Левски да обяви 2-3 нулеви години
Бившият спортно-технически директор на Левски Наско Сираков препоръча на ръководството на сините да обяви 2-3 нулеви години, в които да се развиват продукти от школата.

Легендарният нападател смята, че зимните попълнения на Левски имат класа, но не са на нужното ниво за такъв клуб.

"Мисля, че имаме крайно належаща нужда от нови попълнения, и то не от нивото на тези, които взехме досега. Те не са лоши футболисти, но просто не са на нужното ниво", заяви Сираков.

"Аз бих приел да се обявят 2-3 нулеви години, и да не се гонят успехи, да разчитаме на собствена продукция, отколкото да се кърпят нещата с футболисти, които не са показали, че заслужават да са в Левски, и да заливаме левскарската общност с обещания за купи и титли. Самият собственик обяви, че всичко друго освен трите купи, ще е провал. А се насочваме към поредна година, в която нищо няма да стане. Един период от четири години без титла на "Герена" предизвиква в мен сериозно притеснение, обяснява Наско Сираков в ефира на "ТВ7".

"Не е коректно да коментирам ЦСКА. Моите думи и за Левски се възприемат като обида, трагедия, какво остава за ЦСКА...? Не съм убеден, че и ЦСКА са направили кой знае каква селекция. Но не мога да кажа нищо конкретно, защото не съм ги наблюдават в игра. Но ЦСКА има доста добър потенциал като футболисти, нов треньор, със сериозни амбиции, лесна програма през пролетта, и ЦСКА според мен ще играе сериозна роля през този полусезон, дава му право да мечтае", каза още директорът, който вкара Левски в груповата фаза на Шампионската лига през 2007 година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
01.02.2013 10:09

Ето затова уважавам този човек. Цесекар съм, но уважава съперника и е вечно критичен към своите. Не ги лъже в очите да им казва - о, колко сте добри. И е факт, че напоследък А група се напълни с легионери, които хич не ми допада!

zoostation
01.02.2013 10:27

Сираков критикува защото е извън отбора. Когато харчеше милионите на Чорни за некадърници не ревеше!