Локо София се наложи над Сливнишки герой в контрола

16:47
Локо София се наложи над Сливнишки герой в контрола
Локомотив София се наложи с 2:1 над третодивизионния Сливнишки герой в контролна среща, която се игра на стадиона в малкото градче. Мачът беше организиран в последния момент, след като уредената преди три седмици контрола със сръбския ФК Смедерево не се състоя.

Победата за железничарите осигури едно от новите им попълнения- Бранимир Костадинов, който в 74-ата минута засече центриране на Искрен Писаров.

В 27-ата минута защитникът Александър Дюлгеров откри резултата в полза на локомотивци, като получи дълъг пас от Даниел Пеев и от воле прати топката в мрежата. С изключение на гола, двата отбора бяха привидно на едно ниво и опасностите бяха по равно пред двамата вратари.

След почивката ситуацията на терена в Сливница не се промени особено, но домакините успяха да изравнят в 67-ата минута. Автор на попадението стана Николай Николов, който бутна топката в мрежата след меле пред втория вратар на столичани Валентин Галев. В 74-ата минута Костадинов донесе успеха на Локомотив, засичайки подаване на Искрен Писаров, но се контузи и трябваше да напусне в последните 10 минути. В този момент пък пред сливничани имаше възможност да изравнят, но вратарят Галев запази мрежата си от ново попадение.

 В неделя локомотивци заминават за втори лагер в Анталия, където ще играят пет контролни срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LMessi_Barca
31.01.2013 16:56

Майко Уинър кой ви пише заглавията и статиите някой първолак??? "Локо София се наложи с над Сливнишки герой в контрола"....