Защитник на Левски премина в Киево

15:23
Защитник на Левски премина в Киево
Десният защитник Христо Попадийн премина в италианския футболен клуб Киево с 6-месечен договор за наем от българския Левски. В споразумението има и опция за закупуване на правата на футболиста след края на сезона.

Попадийн, който е юноша на сините, изкара пробен период в редиците на Киево през месец януари, след което се присъедини към лагера на Левски в Кипър и дори записа минути в контролата срещу Виктория Пилзен, завършила при равенство 3:3. Той ще довърши сезона в елита на италианския футбол.

Киево се намира на 11-о място в Серия "А" и има актив от 28 точки след изиграването на 22 кръга. В следващия си мач, насрочен за 3 февруари, Киево ще играе срещу шампиона Ювентус.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
31.01.2013 20:48

Христо е изклюючителен талант.Желая му да се утвърди в Киево и да го купят в края на сезона.Крайно време е отново да имаме играчи в големите първенства, че в момента имаме само един Митко Бербатов във Фулъм и Марто Петров в Еспаньол, но те вече не играят за Националния, така че остават само Манолев във Фулъм и Ники Михайлов в Твенте.

vlad_86
31.01.2013 18:12

браво, дано да покаже добри резултати и да го купят. За него ще е много добре да играе в Италия, а така и повече може да помага на националите. Желая му големи успехи