Лестър - Уулвс, спечелен

14:58
Лестър - Уулвс, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 17 познати от общо 28 мача - 60.7% успеваемост

► Залог на деня за 31.01.2013 г.



Гостите пристига с куп проблеми, произтичащи от различни наказания, контузии и играчи, които напуснаха отбора. Като се добави и фактът, че Уулвърхямптън е слаб гост и изживява ужасен сезон, то шансовете на тима в този мач изглеждат доста малки. Лестър е най-силният английски домакин в Чемпиъншип след уелския Кардиф, а и се намира в чудесна форма с четири поредни победи. При наличието на толкова много липсващи играчи в редиците на гостите, изглежда че тяхната серия от шест поредни мача без победа ще продължи и тази вечер, като вероятността тимът да загуби изглежда огромна.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ba40
01.02.2013 15:12

Супер странен мач. Първото полувреме Лестър тотално мачкаха, второто сами си го направиха трудно. Добре че имаха Шмайхел и късмет последните 10 минути, иначе щяха да вземат само точка.

Hristiyan_
01.02.2013 01:42

Браво бе, Гошка ! Откакто се издъни с Юве - Лацио (когато ги надиграха тотално де) 8 познати. Браво !