Козът ни срещу Пирин е 12-я играч

19:31
Козът ни срещу Пирин е 12-я играч
Наставникът на Локомотив Пловдив Аян Садъков коментира на днешната пресконференция на "Лаута" ситуацията в отбора преди двубоя срещу Пирин Благоевград в понеделник.

Треньорът призна, че настроението в съблекалнята не е било на познатата висота, след като играчите са изгледали видеозапис на срещата с Литекс и ги е било яд за първите два гола на домакините.

"Сега вече мислим за предстоящия мач с Пирин. Очаква ни трудна среща, тъй като благоевградчани са отбор, който в последно време стабилизира играта си. Ще играят и на финал за Купата на Българлия, но нашето предимство е, че сме домакини и ще излезем с 12-я ни играч – нашата вярна публика", заяви Садъков.

Той няма да разчита на наказаните Фелисиен Сингбо, Дани Кики и Даксон да Силва, но в игра се връща Павле Делибашич, чието наказание вече изтече.

Освен това старши треньорът призна, че ръководството е започнало преговори с тримата футболисти, чиито договори изтичат – Стоян Ставрев и Павле Делибашич (през лятото) и Петър Кюмюрджиев (през декември 2009 година). "Мисля и се надявам разговорите да приключат с положителен резултат", каза още Аян Садъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари