Вуцов: Ще се опитаме да вземем още един нападател

17:29
Вуцов: Ще се опитаме да вземем още един нападател
Славия е далеч от най-добрата си форма, категоричен беше старши треньорът на отбора Велислав Вуцов след контролната среща с Ботев Враца в София, завършила наравно 1:1. Според него белите трябва да вземат още един нападател, за да решат проблемите с в атака.

"Доста сме далеч от добрата и реалната форма, която ще бъде в първенството. Не сме имали нагласата за мач заради тренировъчния процес. Две полувремена в различен състав. Някои неща от първото полувреме ме задоволяват, но от второто полувреме не съм доволен. Ще имаме разговори поотделно с някои играчи. Лошото е, че през втората част игровият облик тотално се наруши", заяви Вуцов.

"Създадохме 7-8 чисти положения преди почивката, но ги пропиляхме. Можеше да вкараме 2-3 попадения и да си направим двубоя лесен. Имаме проблем с вкарването на голове. Трябва да търсим нападател. Здравко Лазаров и Тодор Колев са контузени. Надяваме се те да допринесат за нещо по-добро в атака. Няма да привличаме друг нов футболист, освен нападател. Имаме една опция за нов атакуващ играч, но трябва да бъде с европейски паспорт. Ще бъдем много внимателни с евентуалния трансфер. Ако не вземем нов футболист, трябва да накараме наличните футболисти да започнат за вкарват голове", каза още Велислав Вуцов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация