Пирин Благоевград победи Пирин Разлог в зрелищен мач

17:14
Пирин Благоевград победи Пирин Разлог в зрелищен мач
Пирин Благоевград се наложи над Пирин Разлог с 4:3 в контролен мач по футбол, игран в Ново Делчево. И двата отбора имаха своите шансове. Мачът беше изпълнен с
много хубави атаки и много обрати.

Още във 2-ата минута Димитров откри за орлетата, след като финтира двама защитници в наказателното поле и стреля много точно от 7-8 метра с левия крак. В 18-ата минута Вартанов остана сам срещу вратаря Стоян Васев, който обаче парира силен удар с левия крак. Минута по-късно обаче Фикийн с удар от воле изравни резултата за 1:1. Вратарят на разложани спаси след половин час игра удар на Костов с глава, но 4 минути по-късно Аршинков изчисти право в краката на Калайджиев върната към него топка и от 3- 4 метра той отново даде преднина за благоевградчани.

През второто полувреме само за 10 минути футболистите на Пирин Разлог направиха пълен обрат. Най-напред дошлият от Левски Тодор Чаворски изравни за 2:2, след като преодоля вратаря Бахтерлиев и вкара на празна врата. За него това бе и първи гол с фланелката на Пирин Разлог. Абсолютно по същия начин Фикийн в 64-ата минута с втория си гол в мача изведе отбора от Разлог напред в резултата. Само 3 минути по-късно, след много добър пробив на Андреас Васев с много точно центриране, с глава Хаджииванов изравни за 3:3. В 90-ата минута Андреас Васев увенча добрата си игра и с втория си гол с левия крак вкара за 4:3.

Срещата в Ново Делчево се игра при много хубаво време и приличен терен и не случайно привлече повече от 200 зрители, които не останаха разочаровани от днешния мач.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация