Сивасспор - Фенербахче, спечелен

15:23
Сивасспор - Фенербахче, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 16 познати от общо 27 мача - 59.3% успеваемост

► Залог на деня за 30.01.2013 г.



Тук равенството устройва и двата тима, като Фенербахче почти при всички обстоятелства ще финишира като победител в групата, а Сивасспор има нужда от само една точка, за да се класира за следващата фаза за надпреварата, кръг преди края. Двата тима ще се срещнат и в първенството и то още този уикенд и това е причината редица от основните играчи на гостите да не пътуват за първия мач с този съперник. От началото на първенството отборът на Сивасспор е загубил само две от общо десет изиграни срещи на собствения си стадион, а Фенербахче, въпреки гръмките имена, които има в състава си, е спечелил само две от девет излизания. Гостите днес тук ще бъдат без някои от най-класните си играчи, а и мотивацията им за победа на всяка цена изглежда спорна. От гледна точка на програмата и сметките, тук гостите не би трябвало да се тръгнат като победители.

Прогноза: 1Х, Коефициент: 1.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация