Нови двама футболисти подписаха с Нефтохимик

11:16
Нови двама футболисти подписаха с Нефтохимик
Още двама от футболистите на проби, подписаха договори с отбора на Нефтохимик. Това са левият защитник Иван Иванов и нападателят Янаки Смирнов.

Иванов е играл в отборите на Академик София, а след това под ръководството на Димчо Ненов и в Сливен. Той е на 23 години и освен като краен бранител има опит на позицията дефанзивен халф.

Янаки Смирнов е юноша на Литекс и играе на като нападател. Той е само на 20 години, но в подготовката спечели доверието на треньорите и днес той подписа своя договор с тима.

Така до момента петима нови играчи ще обличат екипа на Нефтохимик през пролетния полусезон. Това са Стамен Ангелов, Васил Калоянов, вратарят Евгени Караманов, Иван Иванов и Янаки Смирнов.

В същото време стана ясно, че контролната среща между Несебър и Нефтохимик ще започне в 14.00 часа. Решението е на двете ръководства, а причината е погребението на легендата на бургазлии Велиян Парушев. Спортно-техническите щабове се договориха мачът да се играе от 14 часа на стадиона в старинния град, за да могат всички в Нефтохимик да отдадат последна почит към починалия снощи защитник.

Траурната церемония и поклонението пред емблематичния футболист ще започнат в 12 часа в ритуалната зала на Бургаските гробища. Мачът между двата отбора утре ще започне с едноминутно мълчание, а феновете които ще присъстват на контролата, с аплодисменти в 5-та минута ще изразят признателността си към незабравимия футболист на нафтата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация