Литекс гостува на Стоичков за Реал - Барса

09:10
Литекс гостува на Стоичков за Реал - Барса
Всички играчи и треньори на Литекс са поканени на гости у Христо Стоичков. Най-великият български футболист организира групово гледане на голямото дерби Реал Мадрид - Барселона за Кралската купа в сряда вечер, пише "Труд".

В името на шоуто от "Сантяго Бернабеу" Камата разрешава нарушение на вечерния час. Но само при едно условие - футболистите да са при него и телевизора. Литекс"каца заедно с ЦСКА около 16 часа на международното летище в Анталия. А "Ел Класико" е чак от 22 часа (българско и турско време).

Стоичков е един от най-марковите и незабравими герои на Барселона и първия "дрийм тим" в мачовете срещу Реал. И по негово време каталунците доминираха безкомпромисно в испанския футбол, както в момента правят Лео Меси и компания.

"Много съм доволен от старанието на всички в отбора - похвали играчите си Стоичков преди заминаването за Турция. - Показателите им са с по 15-20 процента по-добри от същото време миналата година. Това е доказателство колко здраво са работили. Във втория лагер вече ще наблягаме повече на тактика. Резултатите в контролите не ме интересуват. Не искам да ставам шампион на приятелските мачове. На който му харесва, да си брои победите в проверките."

Литекс среща само силни отбори по време на лагера в Анталия, начело с три шампиона - Марибор (Словения), Партизан (Сърбия) и БАТЕ (Беларус).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Xelikopterr
30.01.2013 10:57

Много качествени контроли! Браво! Ицата си върши добре работата!
Още не знам защо се считаше, че Стоичков не се справя като треньор на националите!? Че той тогава в квалификациите спечели толкова много точки в групата (25т. мисля), че имаше 2 отбора в други групи, които се класираха за първенството с по-малко. Дали още тогава не е имало някакво неразбирателство между него и Михайлов, което прерастна в открита вражда на по-късен етап...?!

Notlike
30.01.2013 10:14

Камата знае как се прави футбол. Яко бачкане и чак след това тактика. Очаквам да мачкат Литекс втория полусезон. Той щом успя да научи маймуните от Съндаунс как се играе, тези ли няма.

catalan
30.01.2013 10:26

Нашите са по-големи маймуни.