Бивш нападател на Левски подписва с Апоел Рамат Ган

16:47
Бивш нападател на Левски подписва с Апоел Рамат Ган
Бившият нападател на Лудогорец, Левски и Монтана Мирослав Антонов е много близо до договор с израелския Апоел Рамат Ган, съобщава днешната преса в Обетованата земя. Таранът пристигна в неделя и вече направи две тренировки, в които е оставил добри
впечатления у треньора на тима Ели Коен. Самият Коен се изказал ласкаво пред вестник Уала, където обяснява, че мнението след работата в първите дни е много добро.

Апоел Рамат Ган вече подписа с един нападател, който пристигна преди българина и беше тестван пет дни. Това е 28-годишният румънец Дорин Гога, който дойде като свободен агент
от румънския Рапид Букурещ. Железничарите от румънската столица са в доста трудно финаносово положение и освобождават всеки, който си намери отбор зад граница.

Мирослав Антонов се раздели с Лудогорец, а през последната една година игра под наем в родния си клуб Монтана. До сряда той трябва да обсъди личните си условия с червените от Рамат Ган.

Апоел Рамат Ган е на 12-о място в израелската Лигат Ал с 19 точки. Пред тях с по 21 са Макаби Нетания и Бней Сахнин. След редовния сезон отборите се делят на две групи, като първите 6 се борят за титлата. Тези между 7-о и 14-о място, където е и Апоел Рамат Ган, определят изпадащите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация