Спартак Варна пред разпадане

21:05
Спартак Варна пред разпадане
Футболният отбор Спартак Варна днес обяви, че разпуска играчите си и те са свободни да си търсят нови отбори. 

Изпълнителният директор на ПФК Спартак Варна Живко Великов, който е представител на спонсорите от "Инжстрой", каза пред репортер на спортна редакция на БТА:

"Това е мое решение. Направих го с една единствена цел някои хора да си сверят часовниците. Това се отнася и за фирмата-спонсор, и за общинския съвет, и за феновете. Мисля, че някои хора ще се сепнат и утре ще си говорим пак. Просто трябва да стане ясно има ли нужда от този клуб в града. Аз мисля, че има. На Спартак Варна не му подхожда да крета и да живурка, но ако нищо не се случи - явно трябва да приключим".

След есенния полусезон на единната "Б"-футболна група отборът на Спартак Варна е на 6-о място във временното класиране с актив от 21 точки, на 4 точки от първите две места, даващи право на участие в "А" група.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Manchester_Red
29.01.2013 08:38

Много жалко, наистина! Сега интригата за влизане в "А" група ще намалее след като и варненския Спартак няма да може да се бори заедно с нас....*sad*

dejavu1994
28.01.2013 21:52

Не ще умре, не ще умре, едно любов, едно сърце, едно сърце, едно сърце, то за Спартак Варна ще е !
Спартак не ще умре. когато има фенове !
ВИНАГИ ВЕРНИ !

katiliuS_United
28.01.2013 21:40

Много жалко , помня преди години кога имахме дербита Спартак и Черно море как се събирахме на стадионите по 7-8 хиляди души но за жалост на цяла Варна може би няма да има вече морско дерби