Батков: Не знам паста ли е, торта ли е, само да не ни ощети

13:04
Батков: Не знам паста ли е, торта ли е, само да не ни ощети
Собственикът на вицешампионите от Левски адвокат Тодор Батков изгледа днешната последна тренировка на "сините" преди утрешното Вечно дерби с ЦСКА, а след това той пожела успех на играчите и наставника Емил Велев срещу основния съперник за титлата.

Батков изрази надежда, че съдията Стефан Спасов, който ще ръководи утрешната среща, няма да ощети "сините".

"Не знам паста ли е, торта ли е, но се надявам да не ощети нашия отбор утре, защото два мача подред ще им стане много на съдиите. Не мога да си обясня защо при наличието на шестима международни арбитри, от комисията назначиха точно този съдия за дербито. Все пак аз смятам, че един опитен съдия, каквито ние имаме, би се справил по-добре. Не мога кажа как ще се справи Стефан Спасов. Ще видим утре на мача. Първоначално, колегите от ЦСКА бяха съгласни с моето искане за чужд съдия, но след това се отказаха. Това също не мога да го разбера", заяви Батков.

"Надявам се, че въпреки отсъствието на Георги Иваново, Христо Йовов и Георги Петков, нашият отбор да покаже колективен дух и най-накрая да зарадва и без друго измъчената ни публика. Очаквам утре да бъде денят на истината и ние да победим, Дай Боже, с резултата, който е предсказал Наско Сираков - 3:0. Не знам защо, но имам предчувствие, че утре ще бъде денят на истината", заяви Батков след днешната официална тренировка на Левски пред утрешното дерби с ЦСКА.

Отборът на Левски тренираше дузпи на днешното си занимание, като в тренировката не взеха участие асовете на тима – Гонзо, Йовов и Петков, които пропускат срещата с "армейците" заради контузии.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Takeo
08.05.2009 14:41

Брей какво изказване, толкова издържано.. Абе както си трябва от един себеуважаващ се президент на футболен отбор *smile* Ама толкова си може човека явно...

phpret
08.05.2009 14:35

Защо ли левскар,днес,звучи ГУЗНО?Надали само заради ГОНЗО.Треперете!

leketoo
08.05.2009 13:37

Отново бек коментар!! Борат си вързва гащите, за да слушаме след мача, как са ограбили тоалетната. Жалка история. Къде с тези футболисти те Борате, къде си тръгнал???