Ескишехирспор - Ордуспор, спечелен

14:41
Ескишехирспор - Ордуспор, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 14 познати от общо 25 мача 56% успеваемост

Прогноза на деня: 28 януари

Ескишехирспор - Ордуспор

Ескишехирспор няма победа вече в пет поредни срещи, а тимът стартира сезона с намерение да се включи в битката за разпределението на евро квотите. Ако тимът спечели днес ще може поне на теория да се включи в нея. За домакините ще липсва наказаното крило Родриго Тели и Акаминко, който е с националния тим за участие в КАН. Домакинските проблеми белднеят пред тези в състава на Ордуспор. Гостите ще бъдат без четирима от основните си играчи, а резервният бранител Сахин също ще остане извън строя. Орду до момента е без победа навън, а последната победа на тима датира от началото на месец ноември. Коефициента изглежда добър при сериозните предимства, които днес ще имат домакините на своя страна.

Прогноза: 1 ; Коефициент: 1,95

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg




Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Danskrastev
28.01.2013 15:06

В тая турция както излиза 1ница така и 2йка много непредвидими предлагам прогноза над 2.5 гола по реалистична е....коефициента е 1.77