ЦСКА покани цялата власт на мача

11:00
ЦСКА покани цялата власт на мача
ЦСКА покани цялата власт в България на Вечното дерби срещу Левски утре. Президентът Георги Първанов, премиерът Сергей Станишев и столичният кмет Бойко Борисов водят плеядата на очакваните гости. В канцелариите на стадион "Българска армия" очакваха потвърждения от ВИП личностите снощи, съобщава "Труд".

Традицията на дербитата обаче не повелява първите мъже да идват на стадиона. По-често политиците се виждат в мачовете на националния отбор.

Дебют на мач на ЦСКА ще направят новите собственици Димитър Борисов и Иво Иванов. Шефовете на "Титан" за първи път ще гледат на живо отбора.

Вчера в Борисовата градина вреше и кипеше. Изпълнителните директори Пенко Пенков и Венцислав Живков не смогваха да обърнат внимание на всички, които дойдоха в канцелариите. Мениджърските агенции у нас също искат места в ложата. За кои футболисти и от кои отбори? Естествено никой не казва предварително.

В същото време треньорът Любослав Пенев опитва да запази отбора от напрежението. Вчера шампионите тренираха веднъж на базата си в Панчарево. Днес престоят две занимания - второто на Националния стадион "Васил Левски". Големият въпрос в ЦСКА е дали ще бъде реабилитиран Йордан Тодоров. Универсалният халф беше санкциониран с изваждане от групата за гостуването на Черноморец (1:0) заради реплика към Пенев. Очаква се да бъде върнат за Левски, но ще започне дербито на пейката.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

torres_228
08.05.2009 11:10

Хахаха.. и тия ли ше ни се смеят на футбола бе .. нека да не гледат , нека *joking*