Челси разкарва Дрогба заради обидите към рефера

13:49
Челси разкарва Дрогба заради обидите към рефера
Ръководството на Челси е изгубило търпение от непрофесионалното поведение на Дидие Дрогба и ще се опита да го продаде през лятото, пише британското издание "Сън".

Нападателят на "сините" беше бесен от отсъжданията на Том Хенинг Йовребо в полуфиналния мач реванш с Барселона и след края на срещата се нахвърли вербално към норвежеца.

Бившият нападател на Марсилия започна да крещи към Йовребо, като в края на тирадата си играчът се обърна към камерата на "Скай спортс" и изкрещя:

"Позор! Това е един ш.бан позор!"

Тези му изказвания ще костват на Дрогба сериозно наказание от УЕФА. Въпреки че след срещата наставникът на лондончани Гуус Хидинк заяви, че разбира гнева на играчите си, това не е намалило разочарованието на шефовете на "сините" от поредното абсолютно непристойно поведение на една от техните звезди.

През миналата година нападателят пак бе нарочен за гонене отново заради дисциплинарни проблеми и бе на крачка от трансфер в Милан, но всичко пропадна заради травмата, която Дрогба получи по време на предсезонната подготовка.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Qn4o
10.05.2009 11:44

Ще им личи на Челси, ако са без Дрогба. *wink*

SwedeN
09.05.2009 05:05

Винаги ще има щастливи и недоволни, радостни и нещастни, ощетени и богопомазани, това все пак е полуфинал в Шампионската лига.Веднъж печелиш, друг път губиш, това е смисъла на футбола.Юнайтед отново са на финал, миналата година триумфираха, през 99 също, но от създаването на този формат на турнира през 92' отборът има три загубени полуфинала.Сигурно е имало недоволни и тогава и във всеки отбор паднал на този етап.Знаете ли по какво се различава истинския мъж, джентълмен и спортсмен от патетичния ревльо - Джон Тери отиде след мача, докато Дрогба псуваше всичко живо, и стисна ръката на всеки един от футболистите на Барселона.Капитанът им пожела успех на финала и на излизане възпитаниците на Гуардиола го изпратиха с аплодисменти.Това е разликата между мъж и влечуго.Защо Тери е направил това вместо да отиде да проведе ненужни дискусии с рефера или по-добре да го напсува е въпрос, на който сами трябва да си отговорите.

caifel
09.05.2009 03:49

Има много истина в написаното от SwedeN,но че ни ограби норвжеца също не може да се отрече.Явно на хората в управата на европейския футбол не им е изгодно че Челси и Ман.Юн. отново са най-добрите отбори в Европа към този момент.С какво Барса заслужи този финал?С 1 удар в рамките на вратата ли?Хидинк единствен се светна как може да ги победи и аз не мисля че неговата тактика е антифутболна.За мен Челси е реалният финалист,дрънкайте ги каквито искате,но един наемник ни взе финала и друга страна на монетата няма. *evil*

edmon
09.05.2009 02:41

докато не въведат 5-ти съдя който да гледа повторенията няма се оправи футбола.
все ще си е така.
мачовете къде по-истински къде по-неистински се решават извън терена щото може съдята да "не е видял".... и съдята е човек прави грешки.

BUBOLE4O_ME4O
09.05.2009 01:36

И по темата: Дрогба е футболист с талант, но като човек не се различава много от русияфен. Типичен селчук. Талантлив е, но не много. Незнам какво му харесват... Има характер добре, но по голям характер от Уейн Рууни в момента няма... Дрогба прави много слаби мачове напоследък. При положение, че има зад гърба си Балак, Лампард, Есиен не виждам оправдание за отчайващите си изяви на терена. За мен е просто трагичен. Въпреки това, мисля, че челси заслужаваха да бъдат на финал. Съдията просто си беше трагичен. Но не само заради дузпата... Всичко е бизнес...Уефа също е в кюпа! Нека не забравяме миналогодишният жребий... Всяко чудо за 3 дни, но не и за мен. На повечето хора им се гледа Манчестър - Барселона, а не Риплей на миналогодишния финал...който щеше да завърши и по същият начин!

BUBOLE4O_ME4O
09.05.2009 01:28

фенчо на русия... дай си аргумента. Недей да хулиш като типичен селяк. Изкажи се, ако не на ниво, то поне разбираемо. С този манталитет до никаде няма да стигнем. Забелязвам, че хората които разбират от футбол, или тези които се стараят, започват да се отказват да дават коментарите си. Просто защото все ще се намери някой чубаняга да ги обори не с кратки увод,теза,изложение и заключение, а с псувни, идиотщини и простотии. Само си чешите езиците...излишно при това. Ценете времето си...защо го хабите да пишете глупости. Така и така нищо не разбирате, подяволите. Невежи празноглавци. Не можете ли просто да си четете преписаните новини (сори ама си е така уинър), да четете коментарите на нормалните хора и да се радвате на играта по своя си начин, ами трябва да натоварвате човеците с тъпотиите си. Хора много...човеци малко!

Takeo
09.05.2009 00:33

RUSSIA_FAN i drunk_bear повече от ясно е,че не ви допада мнението на Sweden или заради пристрастие към отбора на Челси или поради някакви други причини. Но ако не сте съгласни с него, покажете някакви доводи в полза на вашите мнения. Най-лесно е да "сипеш" набързо. Препоръчвам много сериозно да изгледате пак мача и най-вече "спорните" ситуации за 4004 дузпи и тогава да коментирате. Аз поне освен едно спорно положение друго не виждам. Да не говорим,че по измислен червен картон отдавна не бях виждал.
Освен това крайно време е подобни субекти във футбола като Дрогба да получават съответното наказание. Това е футболист със качества, но трябва да притежава доста други за да заслужи уважението на хората.Искаме да виждаме играчи, раздаващи се изцяло и разчитащи на собствените си качества, а не на хитрини. Останалото си е чиста проба лицемерие..

green_white1916
08.05.2009 22:51

RUSSIA_FAN ти си едно много глупаво момче.Какво направиха челси за цял мач 10 човека отзад и един Дрогба напред.Да ама аз няма да се стърпя на тъпотията ти и ще ти кажа ДА ГО ДУХАШ.

klishev
08.05.2009 21:14

Относно червения картон даден на играч на Барселона всяка ситуациа при която не даде чистите дуспи а трябваше да последва и червен картон след това. Смятайте колко червени картони е спестил на Барселона съдията. Днес четох в някой сайт че официалния сайт на УУУУефа е побликувал преди мача точния резултат. Колкото до Дрога мисля че даже много се сдържа предвид престъпното съдийсство.

iksvel
08.05.2009 18:30

ДРОГБА не си е свършил работата, а ОТБОРЪТ стигна до полуфинал. SwedeN си е прав, а това, че на вас не ви изнася неговото мнение, както виждате, не го засяга много-много. При него съм забелязал, че се държи много по-"професионално" от вас, защото вие веднага тръгвате да обиждате, вместо спокойно да изразите несъгласие. *wink*

nekakav_pi4
08.05.2009 18:13

Прав е!Как да не си е свършил работата като е стигнал до полуфинал?Всички са си я свършили, а тоя съдия я свърши една...Съсипа мача, може да се е държал непрофесионално Дрогба, но така като не отсъдят 5 дузпи за отбора ти на полуфинал в Шампионска лига какво искат от него човек е.

drunk_bear
08.05.2009 17:29

SwedeN Стоя и чета какво си написал и стигам до заключение,че или си един ш.....н коумпиран съдия или си син на корумпиран съдия или си сляп незнам може и да не си добре нещос главата но си един от НЕ-НАЙ ХИТРИТЕ ПОТРБИТЕЛИ НА САЙТА да не използвам по точни думи

Emiliqn1981
08.05.2009 17:01

Винаги е имало садииска наглост и винаги ще има за сажеление ще е така.докато не се ваведат видеоповторенията всеки един отбор може да баде ощетен волно или неволно.примерите за това в световния футбол са много.

RUSSIA_FAN
08.05.2009 16:17

SwedeN ЕВАЛАТА БАТЕ............... НАПРАВО МЕ ИЗУМИ С ТАПОТАТА СИ ..... И ТОЯ СЛЕД ТЕБЕ И ТОЙ ДА НЕ ОСТАНЕ ПО НАЗАД.....ВИЕ ДВАМАТА ЯВНО СТЕ НАЙ-ТЪПИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ НА САЙТА *lol* СМЕХУРКОВСИ.... АРЕ ДА НЕ ВИ ПСУВАМ *evil*

seriousssam
08.05.2009 15:59

абе ей цял свят видя поне 2 дузпи само тоа слаб рефер не.
4елси бе6е много по-добрия отбор в лондон и тряа си мноо тъп или силно пристрастен 4е да не го признае6. финала е ме4тан ама незаслужен и 6те си проли4и верваите ми *thumb_down*

green_white1916
08.05.2009 15:18

Дрогба трябваше да получи червен картон.Вече не си спомням колко симулации направи.За мен съдията обещети и двата отбора първо не да на Дрогба червен картон второ Абидал изобщо нямаше за кво да бъде гонен vbox7.com/play:47af7102.Ето на това видео се вижда.Имаше една спорна ситуажия итва беше ръката на Пике.Съдията за мен не свирише за никой от двата отбора просто си беше некъдърен.

SwedeN
08.05.2009 14:28

Позорът е самия Дрогба.Много съдии са правили грешни решения, този сезон не прави изключение в никое първенство, но кой друг футболист си е позволил такова надменно поведение.Дрогба нямаше проблеми с реферите, когато прекара мачовете с Ливърпул и Барселона, търкаляйки се по терена.Вместо да обижда и хули, да си беше свършил работата и съдията дори нямаше да е фактор.В първия двубой пропусна сам срещу Валдес - логично е нападател с подобни претенции да отбележи такова положение, още повече, че това е гол на чужд терен, още повече, че терена е "Камп Ноу".На реванша Есиен му свърши работата, а Дрогба отново пропусна очи в очи с Валдес.Ако африканецът отделяше повече време на завършващия си удар, а не на превземането си пред камерите Челси щяха да са безпроблемно на финал и никой нямаше да дискутира норвежкия съдия.Който впрочем даде твърде спорен червен картон на Абидал.Освен това в първия мач имаше дузпа за нарушение срещу Анри и спестен червен картон за Балак, така чe защо Дрогба не спомене тези ситуации и след това да коментира ръководеното на срещата.Монетата винаги има две страни.

ruskiq_vt
08.05.2009 14:14

И ко лошо има от казаното ? Според мен той показва че обича футбола .. и че такива съдии нямат място в него ...
Сигурно от уефа не са искали за втора поредна година да се срещат два едни и същи английски отбора ... и маи за тва стана тей :Х

FLY_I
08.05.2009 14:09

Каза това което трябваше.Пък и да го изгонят има къде да отиде.

AriesBG
08.05.2009 14:06

На сайта на сините има официално изявление на Дрогба в което той изказва съжаление за поведението си.Освен това той не бе единствения ,който се възмущаваше от отсъжданията на съдията.Подобни изказвания направиха и Балак и Босингва , но всички "прегрешили" побързаха да се извинят в официални изявления.Мисля ,че "Сън" за пореден път преувеличават нещата.
Не виждам обаче норвежкия съдия да казва нещо след безобразното си съдииство.

MB_KrisS
08.05.2009 14:03

Е кво е направил. Каза истината момчета. Евала за тва. Непристойно поведение и от УЕФА щели да го глобяват. Платини първо да погледне кви некадърни съдии изпраща, пък после да говори за непристойно поведение.