Киево изненада Лацио на "Олимпико" (видео)

21:37
Киево изненада Лацио на "Олимпико" (видео)
Отборът на Лацио допусна изненадваща загуба при домакинството си на Киево в среща от 22-ия кръг на италианската Серия "А". Така орлите прекъснаха отличната си серия от 16 поредни мача без поражение във всички турнири.
 
Двубоят на "Олимпико" приключи при резултат 1:0 в полза на летящите магарета, които стигнаха до трите точки с гол на Алберто Палосчи в 61-ата минута.
 
Загубата остави Лацио на 3-о място в текущото класиране с 43 пункта. Киево пък излезе на 11-а позиция с актив от 28 точки.
 

LAZ 0-1 CHI (Paloschi) 26.01.2013 ourmatch.net by ourmatch

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Written
27.01.2013 01:13

Факта, че отбора ако влезе в ШЛ няма да е конкурентно способен съм съгласен, както казах, нашия отбор е от 12-13 човека, скамейката е къса, смените са слаби в сравнение с титулярите. Дай боже да влезем в ШЛ, за да си говорим пак *smile* Както казах, титулярите ни, от друга страна се справят страхотно, не е късмет, както ти го наричаш.
Както и да е, аз не исках да се заяждам или каквото и да е, НО играчите, с които разполагат Милан, Фиорентина, Рома и Наполи определено са по-добри от нашите. Точно и заради това НИЕ заслужаваме да отидем в ШЛ, имаме вратар от световна класа и треньор с акъл в главата..
Днес след загубата и напук на загубата заложих 500 датски крони за Лацио 3-то място в Серия А.
FORZA LAZIO

atoll
27.01.2013 00:24

Written,достатъчно съм осведомен относно футболни теми, а ти като си толкова разбирач, би ли ми казал колко загуби има Юве в европейски турнири (дори това да е ШЛ)*wink*.
P.S Лацио през последните години се славят като отбор, който често не излиза при малък коефициент.

greenhool
27.01.2013 12:33

Моййчее в един отбор не са важни само единиците,а най-вече оформилият се колектив,поради тази причина не един път сме ставали сидетели малки отбори да печелят големи турнири*wink* Колкото до Лацио и Шампионска няма по-сигурно от това,че влезем ли в групите най-накрая ще има и нови попълнения..това,че Лотито е пинтия е друг въпрос,но каквото такова..Lazio ti odio!!!

El_Fenomeno_9
27.01.2013 00:57

Знаех си , че ще има някой болен мозък , който да се захване с коментара ми ... Яяяя кажи как бихте Интер , помниш ли ??? Победата срещу Каляри просто не се нуждае от коментар, можеха да ви сринат със земята още първото полувреме да губите с нещо като 0:3 , това са измислените Ви победи , на които имах възможността да се "насладя" ... За равенствата няма да говорим , особенно пък тези с Юве , но ти нали си много осведомен и знаещ , та да ти кажа , че тоя късмет Ви покрива този сезон , но късмета е като жената , не се обръща само към един !!! Догодина като Ви напусне и ГАРАНТИРАНО 4-то място в Шампионската (ако влезете там де ...) , освен ако в групата Ви не е Динамо Загреб или някой такъв отбор , тогава може и 3-ти ... Какъвто и фен на лацио да си е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да си признаеш (ако си им гледал мачовете де ) , че не стават за Шампионска лига , докато Фиоре последната си година там играха и измъчиха докрай бъдещия финалист Байерн и дори трябваше да се класират , но съдийски грешки ги спряха , а иначе с тях не можете да се сравнявате , просто като отделни единици само на вратата ги превъзхождате !!! Наистина имате един много добър вратар , аз лично от давна го следя и смея да твърдя , че заедно с Амелия от Милан са може би най - подценяваните вратари на "Апенините" но останалото е пълна боза , без да се засягаш ...

Written
27.01.2013 00:45

аз не помня да съм се обръщал към теб, но да, прав си, нямат загуба, забравих, че успяха да изравнят на датското отборче, в грешка съм. P.S Чети за какво и на кого се говори преди да отговаряш неподготвен.

atoll
26.01.2013 22:49

Много ме е яд за този мач.Само той ме прецака за почти 900 лв (чаках след него ПСВ и Зулте,ама те излизат).Много ми се гледаше вчера като го писах,но преди да почне ми намириса на уреден.Коефициента за Киево падна от от 8,00 на 5,00,хикса също от 4,00 на 3,00. Италиански мачове вече не пиша*sad*

El_Fenomeno_9
26.01.2013 22:32

Крайно време беше да , такъв късмет като техния не съм виждал никъде !!! Просто ще е много жалко ако отбор като лацио представя Италия в Шампионската лига , ще е престъпно с оглед на играчите , с които разполагат Милан , Интер , Фиорентина и Рома ... Нямам предпочитания кой да бъде измежду тези 4 клуба , може би Фио като най - симпатични , но ще е престъпно Лацио да е в тройката за Италия , имат вече само 3 отбора в Шампионската лига и ако 1 от тях е Лацио ще е много жалко за "адзурите" , а те гонят коефицент да се върнат в топ 3 на първенствата !!!

Written
26.01.2013 23:47

Не, няма да е престъпно... Просто ние къса скамейката, какво да се прави с 12 футболиста няма как да се случат нещата, няма ли Клозе няма атака ! Иначе Милан си бихме, Интер бихме с Ювентус направихме 2 много хубави мача, Петкович определено може да ни изкара в ШЛ и ЗАСЛУЖЕНО, стига да няма контузии на главни играчи.. Колкото до това за коефициента, Лацио са едиствения италиански отбор тази година без загуба в турнирите, дори това да е бил ЛЕ. Моля те научи се малко на футбол преди да говориш неподготвен

atlas
26.01.2013 22:20

Крайно време беше да паднат...*wink*

greenhool
26.01.2013 22:06

Не показахме желание за игра и заслужено загубихме..

fen_na_juventus
26.01.2013 22:00

Фенове на Лацио не се обиждайте на по долният ми коментар!!! *wink* Просто искам Юве отново да станат шампиони на Италия, а за вас ви пожелавам да се класирате за ШЛ!!! *smile*

fen_na_juventus
26.01.2013 21:56

Браво на тях!!! *beer* Сега ние ако бием и утре Наполи паднат и всичко ще е 6!!! *smile*