Арсенал продължава напред за ФА Къп след изстрадана победа над Брайтън (видео)

19:17
Арсенал продължава напред за ФА Къп след изстрадана победа над Брайтън (видео)
Отборът на Арсенал вкара гол 5 минути преди края, за да си осигури успеха с 3:2 като гост на Брайтън и да премине в пети кръг на ФА Къп.
 
Нов силен мач за гостите направи Оливие Жиру, който откри резултата в 16-ата минута. Барнс обаче изравни в 33-ата, преди отново Жиру да даде преднина на Арсенал в 56-ата. Улоа се разписа само 6 минути по-късно, но Тио Уолкът сложи точка на спора в 85-ата минута. 
 

szólj hozzá: Brighton vs Arsenal 2:3 MATCH HIGHLIGHTS

КПР пък отнесе звучна плесница от намиращия се в Лига 1 Милтън Кийнс Донс. Тимът на Хари Реднап падна с 2:4 от гостите на собствения си стадион. Автогол на Траоре и по едно попадение на Лоу, Харли и Потър сломиха домакините. Джей Буутройд все пак вкара почетен гол за КПР 7 минути преди края, след което Фабио направи срама по-малък с още едно попадение. 
 
Евертън отстрани бившия тим на Мартин Петров Болтън с 2:1 след драматичен гол на Джони Хейтинга в 90-ата минута. Елитният Норич пък отпадна след поражение с 0:1 у дома от Лутън. Рединг сгази с 4:0 като домакин Шефилд Юнайтед. Уигън излъга Макълсфийлд с 1:0 като гост, а Лестър и Хъдърсфийлд ще преиграват след 1:1. Напред продължават още Блекбърн, Барнзли и Мидълзбро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jimidim
27.01.2013 14:06

Някой от модераторите ще има ли смелост да отговори,защо ми изтрихте коментара,в отговор на catalan..Нямаше нищо обидно в него..само дето го улових в лъжа,и я коментирам на момента..Не ме карайте да вярвам във двоен аршин.

TooClosee
27.01.2013 14:15

Приятел, това е нормално за Уинър вчера ми изтриха около 2-3 коментара... *erm*

caramell
27.01.2013 10:32

Много добър мач се получи!*smile* Точно такива ротации трябва Венгер да прави в тези мачове..*smile* Радвам се , че няма да има преиграване понеже ни предстоят още тежки срещи. Жиру днеска беше отличен направо!

gos13
27.01.2013 09:10

До коментар [@comment 1271690] от [@user Europe_Football]:

СРЕЩУ

dexter
27.01.2013 01:30

Ей тоя Жиру много ме кефи, честно ! Ако се сработят още с Подолски и Касорла и се задържат няколко сезона заедно, ще прави по 25-30 гола на сезон бе проблем !

catalan
26.01.2013 20:40

Вижте какъв сайт направили [@link http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/] Нямам думи *lol*

Arsenalsk1
27.01.2013 19:44

Аз ти зададох елементарен въпрос който бе свързан с твои думи исках аргументи и основание на твоето твърдение че младоците в Арсенал са трагикомични !!! Така и не получих отговор.нЕ СЪМ ТЕ ПИТАЛ ДАЛИ ИМ ПУКА ИЛИ НЕ ПУКА ЗА ОТБОРА попитах кое им е трагикомичното на ГИБС ДЖЕНКИНСЪН УИЛШЪР СЧЕНЗНИ И ЧЕМБЪРЛЕЙН защото това са младоците и гръбнака и бъдещето на Арсенал.Конкретен въпрос искам конкретен отговор. но така и не получих.Ако нямаш аргументи кажи че си сгрешил или не пиши повече че са трагикомични...И недей да отговаряш като политик да те питат едно да отговаряш друго.Спирам с тази тема и успех на теб и на отбора ти.

one1win
27.01.2013 12:19

Аз откакто съм фен на Арсенал не сме взели купа само един финал с Барселона.

catalan
27.01.2013 11:38

Според мен футболистите на Арсенал не им пука за отбора, нито по опитните нито младите. Уолкът само искаше пари, вие го боготворите, а ако не му бяха дали високата заплата щеше да напусне, кво си говорим. Има разлика между това да купиш 15 годишен от някъде и да си го отгледал в отбора, да е от Лондон и семейството му да са фенове на Арсенал. Кво да ти кажа, не виждам сърцати играчи освен Уилшър например. Виж на колко годони е Уилшър и е най-добрият ви играч, не е ли странно ? Ми не не е странно, когато си сърцат и на 15 години да си пак ще си по-добър от наемниците.

Arsenalsk1
27.01.2013 00:36

Просто си изразих мнението върху нещо което е нелогично според мен. За трети път искам да те попитам относно "трагикомичните младоци" бъди вежлив прочети по-долу и отговори ако обичаш с някаква обосновка след което може и на мен ще ми стане ясно...относно твоето твърдение че са трагикомични !!!

catalan
27.01.2013 00:21

Ми ако искаш ми вярвай, кво ме интересува мен дали ми вярваш, целта ми не е да се доказвам пред някви непознати.

Arsenalsk1
27.01.2013 00:02

Ако трябва да съм честен и искрен не ти вярвам че си сталал фен на Барса когато те не печелеха нищо и само поради политиката им си им станал фен и си чакал да берат плодове.Почти всеки фен от България който е станал фен на чужд отбор е станал поради това че отбора им е бил добър показвал е добър футбол побеждавал бил е на високо ниво.Никой не е станал фен на отбор който не е печелил нищо и само е имал прекрасна политика. Сега да ти кажа друго че ние феновете на отбора виждали сме Арсенал и как мачка и как е в криза и без трофей но и ние ще си получим трофеи рано или късно и политиката е до 2014 година да се докара до тази дата и след това вече идват и трансфери днешните млади стават още по силни пари ще има заемите се връщат и отбора започва да се бори за всеки трофей.Но сега това е положението.Искам да ми отговориш на темата относно трагикомичните младоци.Аз ги изброих няколко и се още чакам да се обосновеш кое им е трагикомичното на Дженкинсън Уилшър Уолкът Гибс Счензни и Чембърлейн които са бъдещото на отбора и запомни на АНГЛИЯ !!!

Arsenalsk1
26.01.2013 23:51

Еми Реал са станали през този период 2 пъти а останалите години Депортиво Валенсия в ШЛ пък Порто Милан Ливърпул Реал Мюнхен говоря 1999 2004 ... Еми няма значение галактикос или др.Факт е че са без нищо никви купи .Това визирах аз.И къде бяха те тогава.И исках активния фен да отговори ама мълчи засега но се бърка и дава квалификации за други отбори прави саркастични прогнози и поства подигравателни сайтове.нЕ ЗНАМ АКО СЕ УДОВЛЕТВОРЯВА ДУШЕВНО да е жив и здрав !!! Но не ми отговори засега...

catalan
26.01.2013 23:48

Великата Барса ги отрани 2 пъти последните години в ШЛ, така че сравненията са мега смешни. Барселона е развила невероятна школа от която излизат невероятни футболисти, Като Барса нямаха трофеи къде съм бил ли ? Ми стоях и чаках момента когато ще имат трофеи, и ето дойде, но аз знаеш ,че ще дойде, защото знаех какво подготвят Барселона. Просто сега берат плодовете на това което са посяли преди години, просто виждам ,че Арсенал НЕ СЕЯТ нищно, затова ви обесмявам ,че скоро трофеи няма да имате, освен ако не накупите супер скъпи играчи, но вие и пари за трансфери не давате, така че не ви виждам. Барса не печелиха много трофеи, не бяха най-добрия отбор в света като им станах фен, НО политиката им винаги е била страхотна и винаги са били "повече от клуб", винаги това което прави отбора ми е харесвало и точно заради тофа съм им фен. И според мен Венгер е изчерпан треньор, той когато не беше изчерпан със супер добри футболисти спечели много титли, НО можеше да спечели два пъти повече, това е положението. Арсенал бяха страхотни и можеха да спечелят много много повече трофеи, той спечели доста, но не достатъчно за потенциала на тея играчи ,които имаше.

ryangiggs1000
26.01.2013 23:00

Играеха срещу Галактикоса на Реал,което не е малко,Валенсия също бяха доста силни по това време.В интерес на истина тогава те бяха в позицията на Арсенал,само че вместо добър мениджър имаха пари.(пари пари колкото за един Роналдиньо)

Arsenalsk1
26.01.2013 22:29

Абе изобщо един глупав човек може да напише че в осминафинала един отбор е обречен в ШЛ.Дори и Роналдо Меси и Ван Перси да са в един отбор пак няма 100 процента.Това е футбол в ШЛ и всичко може да се случи как може така с сигурност да се пише че Арсенал ще бъдат размазани.Нали и финала щяха да бият Байерн ама паднаха.Такива твърдения могат да правят хора които не са пипнали топка и нямат понятие от тази игра в достатъчна степен.А относно периода без титли.Catalan къде беше ти когато Барселона нямаше никакво трофейче от 1999 г до 2005 г. ? И как ще коментираш този факт ? При положение че нито стадион строехте нито имаше криза по света нито имахте липса на пари ? Отговори ако имаш обосновка...

Azz1n0th
26.01.2013 22:24

И само да подчертая, симпатизирам на отбора от както се помня, но от както ги гледам съзнателно и за мен няма друг отбор, сме взели 1 ФА къп и 1 път първенството. Едва ли съм от глорихънтърите за които говориш *smile* Въпреки това се гордея с отбора си и винаги ще бъде такa!

Azz1n0th
26.01.2013 22:18

Срещу тия трагикомици, дето от близо 10 години нямат трофей, великата и непобедима Барса в 4 мача има 2 победи, равен и загуба ... не изглежда толкова респектиращо, нали? Лесно е да си фен на Барса в днешно време. Трудното е да подкрепяш отбор, който се бори с далеч по-стабилни финансово от него клубове. Отбор, който благодарение на ръководството и политиката си губи най-добрите играчи и ги замества с безизвестни, които след време стават звезди и историята се повтаря. Този смешен сайт е грозно копие и реплика на оригинала, който е направен за отбора на Тотнъм и там времето е в пъти по-голямо *smile* Дори и в момента да сме 'смешници' играем елиминационна фаза в ШЛ, за разлика от отбори препълнени със звезди, като Челси. Всеки, който ни отписва от мача с Байерн на пълно е в голяма грешка. Най-малкото подценяваме ще им струва много.

Arsenalsk1
26.01.2013 22:15

Кой според теб е трагикомичен ? Уилшър Уолкът Чембърлейн Счензни Дженкинсън Гибс ? Кой е от тези младоци трагикомичен ? Какво имаш впредвид под тази дума ? И с кого сравняваш в тяхна възраст ?

catalan
26.01.2013 21:59

Сега са трагикомични.

TooClosee
26.01.2013 21:07

Да тогава бяха много добри! И сега СА! Това е криза, която всеки отбор прекарва и ще видите след 3-4 години Арсенал няма да има спиране! Особенно тези младоци като се развият... НЕ МИ СЕ МИСЛИ! А относно този тъп линк си личи, че си го постнал само да се заядеш... Все едно не знаем от кога не сме печелили титла.

catalan
26.01.2013 21:01

Да не съм го направил аз тоя сайт ? Просто го видях и го дадох да го видите. Като станах фен на Барса, Арсенал бяха по-добри и феновете им ми се правеха на интересни ,така че ти си глори хънтара. На 19 години си и като си направя сметка ми става ясно от кога си фен на Арсенал, когато бяха супер добри.

TooClosee
26.01.2013 20:57

Продължавай да се заяждаш, лапе. Ако ще и 30 години да не спечелим титла ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ФЕН НА АРСЕНАЛ, защото в този отбор има магия, магия, която ме кара да и бъда фен ЗАВИНАГИ!!! През к*ра ми е за "великата" Барса и за нейните трофеи, та то 90% от феновете и са такива само заради трофеите... Все пак има и такива, които са фенове на този отбор и заради играта дори и в този сайт, но от това което ръсиш всеки ден разбирам, че си фен на Барселона само заради отличията. Ако Барселона са в положението на Арсенал надали щеше още да им бъдеш фен.

overdrive
26.01.2013 20:27

Най-накрая пуснахте статия за нас. Иначе честита победа и все пак браво и на Брайтън *beer*

Di4eto_88
26.01.2013 20:23

Toзи мач с без мн да е напъваме *wink* важното е че продължаваме напред .Това че Жиру се обиграва с всеки мач е чудесно но трябвани трансфер !!!

Di4eto_88
26.01.2013 20:19

Greuther Furth [0 - 3] Mainz 2 гола на -A. Szalai кадето викате мн са 20 мил за него ! Просто изтървахме голям нападател !!!

martosas
26.01.2013 19:48

С тоя железен отбор на Allianz Arena не ви виждам!

madridistaaaaaa
26.01.2013 19:25

Слаба ракия са си Арсенал , гледах мача и си личи , че са среден отбор , изобщо не ми хареса играта им .

sapunko
26.01.2013 20:52

И вас хубаво ви смачкаха миналата година хааххах

madridistaaaaaa
26.01.2013 20:47

Само името им е голямо в момента *wink*

Garjoka
26.01.2013 20:34

Ае ей среден отбор я емигрираи от тука и си ликвидираи профила олигофрен

wonderfullcho
26.01.2013 20:24

Реал са най-СИЛНАТА РАКИЯ!

GunnerTillDie
26.01.2013 20:12

То да беше само това ...

madridistaaaaaa
26.01.2013 20:06

Смачкаха ни но със зор , а пък вас даже няма да ви усетят , една хубава тренировка ще направят Байерн . *smile*

wonderfullcho
26.01.2013 20:05

*lol* Анри от центъра

GunnerTillDie
26.01.2013 19:52

Както смачкаха вас ? Или както ние Ва смачкахме ?

madridistaaaaaa
26.01.2013 19:51

Не ми се оправдавай пълни льопи са не могат да си оправят краката мога , Байерн Мюнхен ще ги смачка , че изобщо няма да види никакъв зор ! *smile*

torreschelsea9
26.01.2013 19:37

На мен пък този Арсенал много ми допапада изкючително борбени и непримирими *wink* Аз дори вярвам че могат тази година да вземат ШЛ *wink*

red_army_10
26.01.2013 19:36

Ти като си гледал мача, я ми кажи колко от титулярите на Арсенал са започнали. Или чакай аз ще ти подскажа - точно 3-ма с вратаря....