Полиция пред дома на Том Хенинг Йовребо

10:39
Полиция пред дома на Том Хенинг Йовребо
Норвежката полиция наблюдава дома на рефера Том Хенинг Йовребо, след като в интернет се появиха смъртни заплахи към съдията, който според феновете на Челси е виновен за отпадането на английския тим от Барселона в полуфиналите на Шампионската лига.

Тимът на Челси излезе със съобщение, в което осъжда заплахите към рефера, който според английската преса "се е изсулил" от страната под полицейски ескорт. Той освен това е бил посъветван от властите да смени хотела си вечерта след мача, който завърши при резултат 1:1 между Челси и Барселона и след който стана факт отпадането на английския гранд от най-комерсиалния европейски клубен турнир.

Полицията в Осло обяви, че няма заплахи към Йовребо в Норвегия, но все пак полицейски патрул ще наблюдава къщата му, докато нещата се поуспокоят.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arda2001
12.02.2012 11:35

ако не го праебия няма да гледам повече футбол

bamberman007
09.05.2009 14:26

да извикат армията пак няма го спасят ако е пред очите ми тоя смешник *evil*

gogor80
09.05.2009 10:14

Плешв педерас,Норвежки охлюв не полиция да го пази у тях ами зад решетките където му е мястото по обвинение в грабеж. Не му е малко да го пребият та да му се върне зрението на шизофреника мръсен ама има ли смисъл??? той и без тва си гушна паричките от някой за това, че отстрани Челси.До сега си мълчах търпеливо за отсъжданията на реферите но този сезон е апогея на тенденциялното свирене на реферите с/у Челси и особенно на големите мачове. Аз като фен на Челси и аз не харесвам много начина на игра на моя отбор но нека погледнем "ман ю" миналата година когато отсраниха барселона играта се разви по същия начин и те играха така затворено и барселона ги направи криви но отзивите в пресата бяха съвсем различни. Аз Нпълно подкрепям Дрогба и Балак за дето псуваха рефера и трябваше да не го пускат да излиза изобщо от стадиона с или без полицейски кордон.И както се пееше в една песничка - : НА СЪДИЯТА,СЪДИЯТА НА СЪДИЯТА ДЪЩЕРЯТА

MB_KrisS
08.05.2009 13:55

Ае някой да гу натупа и да се приключва тая тема, че само наливат сол в раната. *evil*

Docker
08.05.2009 12:02

Ще има ядове с Combat18 тоя идиот *joking*

idol_bg
08.05.2009 10:58

Да....и кат се поуспокоят нещата,още следващия сезон ще му дадат пак някой такъв отговорен мач...за награда.Вместо да го пратят да свири по Фиордите в селските им мачове.УЕФА...МАФИЯ....