Валансиен - Лион, познат

14:13
Валансиен - Лион, познат
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.

Статистика:

м. Януари: 11 познати от общо 22 мача - 50 % успеваемост


► Залог на деня за 25.01.2013 г.

Валансиен - Лион

Редицата проблеми в домакинския лагер предразполагат към подобен избор тук, който наглед носи чудесна ставка за двоен шанс. В редиците на Валансиен има важни липси, които няма как да не окажат влияние върху представянето на отбора. На пръв поглед липсващите играчи за домакините са почти 10, а сред тях са наказаният бранител Ангуа, ключовият халф Сандхез, плеймейкарът Кадир, който напусна тима и топ стрелеца Пужол. Лион пропусна победата в миналия кръг срещу Евиан и то в къщи и ако иска да остане в битката за титлата е длъжен посредством този мач да увеличи актива си. Валансиен е със само едно домакинско поражение от началото на кампанията и със стабилна отбрана което предполага и застраховаме за евентуално реми. При тази ситуация домакините наистина много трудно биха могли да спечелят този мач.

Прогноза: Х2 ; Коефициент: 1.40

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация