ОФК Пирин се подсили с младежки национал

12:21
ОФК Пирин се подсили с младежки национал
Младежкият национал Димитър Благов премина от Нефтохимик в ОФК Пирин (Благоевград). Снощи лявото крило се присъедини към лагера на орлетата в Сандански, а пристигането му е част от амбициозния проект на Пирин за скоростно завръщане на най-високо ниво в българския футбол.

Благов е поредната млада надежда на българския футбол, който идва в намиращия се на 4-о място в Югозападната "В" група отбор. Преди него дойдоха братята Андреас и Божидар Васеви, както и Любослав Войнов от Банско и Николай Демиров от Пирин Гоце Делчев.

Нефтохимик пък се раздели с още двама играчи. Това са Станимир Андонов и вратарят Георги Стоянов. Вратарят Георги Стоянов, който е юноша на клуба ще играе през пролетта в отбора на Мастер. След контролите със Созопол и  Несебър още няколко футболисти ще бъдат освободени, за да се редуцира групата до 25 играчи, които ще заминат на лагера в Правец.

Старши треньорът Димчо Ненов не бърза с решенията си за играчите, на които няма да разчита през пролетта т. като много от дошлите на проби показват добри качества и старание, и според представянето им в контролите ще се реши, на кои от тях ще бъдат предложени договори. 

Днес отборът тренира двуразово, а утре от 13 часа ще играе контрола със Созопол на Кампуса край Сарафово. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация