Флорентино Перес дава извънредна пресконференция

13:30
Флорентино Перес дава извънредна пресконференция
Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес ще даде брифинг на стадион „Сантяго Бернабеу, съобщава официалният сайт на Кралския клуб.

Предполага се, че поводът за пресконференцията са днешните спекулации на вестник "Марка". Мадридското издание излезе с първа страница, на която пишеше, че играчите на Реал са се настроили срещу треньора Жозе Моуриньо.

Според информациите, Икер Касияс и Серхио Рамос са най-настоятелни за треньорската рокада в клуба. Вероятно в 14 часа българско време, когато ще бъде изявата на Перес, ще стане ясно какво точно се случва в Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ThugLove
24.01.2013 14:52

След поредната отрицателна статия, публикувана от испанска медия (бел.авт. "Марка") президентът на ФК Реал Мадрид направи ексклузивно изявление.
"Наруших собственото си право да не коментирам случващото се в отбора, заради важността на обвиненията отправени от Марка. Абсолютно не е вярно, че капитаните показват неуважение относно треньора. Уважението ми към медиите е огромно. Приемам критиките, независимо дали са справедливи или не.
Четирима душа присъстваха на срещата, за да се обсъдят премиите. Обявените суми не са верни. Никой с никого не е говорил, за да потвърди тези обвинения. Това, което е написано е лъжа. Разбирам, че има хора, които ме искат вън от клуба, но има граници, които не трябва да се прекрачват. АБСОЛЮТНА ЛЪЖА Е, ЧЕ КАПИТАНИТЕ СА КАЗАЛИ НЕЩО ПРОТИВ ТРЕНЬОРА СИ. Капитаните не са поставяли ултиматум. Само бордът може да решава бъдещето на клуба.
Информацията публикувана днес е сериозно нападение. Чиста лъжа. Слушам много грешни неща ежедневно. Но днес Марка публикува лъжа, само за да атакува клуба. Това е сериозно!
Не съм говорил с Моуриньо за това, обикновено не идвам да отричам каквото и да е, но етичните принципи бяха сериозно нарушени и то точно когато се класирахме за полуфиналите за Купата на Краля. Клубът, институциите, тимът са поставени в опасност. А аз винаги ще защитавам престижът и достойнството на клуба!"

МОЖЕТЕ ДА ПУБЛИКУВАТЕ ТОЗИ ПОСТ! ДОСТОВЕРЕН, НАПРАВО ОТ ИЗТОЧНИКА!!!

Neooo_1995
24.01.2013 13:34

При смяната на Икер вчера ,те дори не се погледнаха 2-та.