Гочето: ЦСКА рита топката по-приповдигнато от Левски

19:03
Гочето: ЦСКА рита топката по-приповдигнато от Левски
Легендарните голмайстори на българските грандове Левски и ЦСКА Павел Панов и Петър Жеков, заедно с бившия треньор на двата отбора Георги Василев, гостуваха днес в Пресклуб "България" по повод предстоящото Вечно дерби в събота вечер.

И тримата бяха единодушни, че футболните срещи между "сините" и "червените" ще останат и занапред най-вълнуващи за публиката, независимо че различни "доброжелатели" искат да ги опорочат.

На Павел Панов са му скъпи всичките 22 мача срещу ЦСКА, които е изиграл, без значение дали са завършили с победа или загуба, защото трибуните са били пълни. Всичките 26 дербита в кариерата му са живи и в паметта на носителя на златната, сребърната и бронзовата обувка Петър Жеков.

"Има недостиг на личности в нашия футбол, Гонзо е обединителна фигура и непримирим на терена", каза Павел Панов.

Василев оценява, че ЦСКА рита топката с по-приповдигнато настроение от Левски. Освен това, треньорът Емил Велев незаслужено е обект на критики от първия ден на поста си.

"Гонзо е такъв играч, че треньорът винаги може да се опре на него. Лошото е, че него го натоварват и с вината за погрома и със заслугата за победата. А кой прави селекцията и защо никой не задава този въпрос", каза Василев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DeviLLmaN
08.05.2009 10:18

UltraBlueHool Майкати е прасе ако не си забелязл не аз. Както аз се обръщам към другите с никовете им не с някви изрази искам и към мед да се обръщат така.

RagnaroK
08.05.2009 03:10

Те само това знаят говедата прости да нападат с думи ,а делата на терена са нулеви !!! Селски отбор е бил винаги левски и такъв и ще си остане !!! Колкото до феновете му те се нареждат на най долния слой от обществото !!! Помияри сте левскари - говедари *joking* на 9 пак ще ревете че някой е бил виновен за загубата ви *devil* Да се мятат говедата по стадиона като левскари за дузпа може пък да ви се отвори късмета да и стигнето до Х *wink*

MeToDueB
08.05.2009 01:47

всеки втори и от махалата до Малашевци е фен на Левски .. Да.

Повечето хора са тъпи и за това. Няма лошо, хубаво е да има фенове на всички отбори, но тези, които ценят играта, които виждат кой отбор има успехите и класата, знаят на кой отбор да са привърженици, а именно отборът е ЦСКА. Левскарите са единствено силни на думи и след всяка загуба намират начин да се защитят и да напсуват играчите и треньора си.

UltraBlueHool
08.05.2009 01:37

Методиев кажи ми само тъпи ли са или са малко феновете на цска защото като гледам сам спориш с/у 20 човека и едва едно прасе те подкрепи.

DeviLLmaN
08.05.2009 00:39

RangerSS да ти кажа вообще не ме ебе Левски колко е сложил на ЦСКА.... само знам, че историята помни победителите не победените с достойнство. И Ливърпул вкара 4 на Ман Ютд, Арсенал и Челси ама като гледам един трофей няма спечелят. А до колкото обидите към MeToDueB само мога да кажа, че истината ужасно много боли. А доколкото ФК Долно нанадолнище вие пък няма можите дори да го биете. Ревете колко искате против ЦСКА но на 09.05.09 ще си покаже кой кого. А и MeToDueB да те питам само един въпрос... Как си БАТЕ? Ужили ли те някои днес?

RangerSS
07.05.2009 22:56

Типичен отговир стил leketoo.Пич пиши само от неговите запазени марки - WC,уефски а у и направо сте уникални.Що не направите двамата ансамбъл хемороид ве ? За мача - САМО ЛЕВСКИ АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ !!!

MeToDueB
07.05.2009 22:54

как ще ревете след тоя мач .. вие от две години си ревете .. за 2,3 години погребахте българския футбол в ШЛ в предварителните кръгове за Уефа и ШЛ също .. 20 загуби и повече направихте .. срам СРАМ за България !

Сега след тоя мач .. ще продължите да ревете. Дано да биеме с дузпа или пък две дузпи, че да плачкате още повече, а аз да се смея и да се подигравам на всички вас, фенове на фк Лев(*киспор. Кога ще направите някой гръмки трансфер в Турция ?? Отдавна не сте правили *joking*

RangerSS
07.05.2009 22:47

MeToDueB,куче,застреляй се моля шото наистина като ти чета чорбарските коментари ми призлява.Твоя любим отбор е бил подлога на червени управници с мания за величие - неоспорим факт ! Великите ви успехи срещу Аякс,Нотингам Форест,Ливърпул и ФК Горно нанадолнище са резултат на долно ограбване на футболните таланти (или в Ц(*КА или в казармата).Ще ти опонирам - Левски е бил,е и ще бъде ВЕЛИК ОТБОР не защото е побеждавал велики състави от далечното минало,а защото го е СЛАГАЛ,СЛАГА ГО И ЩЕ ГО СЛАГА ПЕТ КАТА ОЗТЗАДЕ на отбор,побеждавал велики състави от далечното минало,и то в условията на изумителен с тъпотата си режим. *devil*

tamate_unufreev
07.05.2009 21:08

Гочето каза ..... и е прав както винаги *wink*
направи Левски,Цска и Етър шампиони и си дигна чукалака и отиде в чужбина да не е луд да работи в България .... от Велико Търново съм съгражданин съм му и съм стоял до него на една маса в неговия ресторант до Стадион Ивайло .... и човека сам си го каза
махнах се от тук защото тука никой няма да ми даде да водя отбор повече от 5 години .... а си е специалист от клас той така че ....
за да се обиграе един отбор му трябват минимум 2 години с един треньор едни играчи и това е *smile*
стана така когато Генерала беше в ЦСКА беше така когато Младенов води отбора и както винаги я Божков я Томов решиха да се подиграят с отбора ...беше така като Мъри води Левски .. и отново така голееееми обещания за Гръмки трансфери Планове 09 и левскарите видяха как Борат предаде парите на своя шеф ...
айде наздраве
и не забравяйте на 09.05.09 година сутринта рано рано гласете по 2-3 пакета носни кърпички айде адиос

nasran_chorbar
07.05.2009 21:08

хаха,ти си некъв фанатик,моето момче.Пишеш едно и също и само сменяш местата на думите *joking* Да не ти плащат от някоя секта за всеки написан коментар?

MeToDueB
07.05.2009 21:06

написал съм си ги .. сега се готвя за бал и матури спок *wink*

Баща ми не гледа футбол. От ЦСКА съм, защото ЦСКА е най-великия български отбор, най-титулувания, най-успешния с положителен баланс в мачовете си на европейската сцена. През ЦСКА са миналите любимите ми футболисти : Стоичков, Костадинов, Бербатов, Трифон Иванов и още много други. ЦСКА е отбора. ЦСКА е марката на България !

lassitar2
07.05.2009 21:02

MeToDueB Ах колко е жалко да си чорбар...Не можеш да ме трогнеш с нищо..Отдавна минах този етап в живота,в който обидата на някой ниско интилигентен пикльо би ме трогнала..Интересно ми е само как си се привързал към този отбор?Да не би баща ти да е бил от цк на бкп и със заповед да те е заробил към вечния партиен срам?

tamate_unufreev
07.05.2009 21:00

Мето какво им говориш на тия Левскарчета .....
няма смисъл на 9 ще реват като заклани говеда ....
айде приятна ракия с салата *wink* *joking*

new_generation
07.05.2009 20:53

Айде спрере да спамите вече олигофренчета гадни спамерчета малки и големи

MeToDueB
07.05.2009 20:52

не са ме сложили, сам съм станал .. като имам доста голяма познаваемост на мачовете. Бяха ме направили "специалист", но станах експерт в последствие. И все пак .. да си копирам мнението, да ме оборите, да ми отговорите на него .. а не да показвате колко тъпи сте .. защото аз знам, че сте много тъпи.

Феновете на тоя отбор ме изнервят най-много lassitar2 , защото не спират да се правят на оборотни и на силни .. разбираш ли. ? А всъщност са плъхове.

MeToDueB
07.05.2009 20:51

ЦСКА е по-добър и в защита и в нападение. Има стил и играе със самочувствие ! И публиката на Левски е много зле .. още от началото на сезона след първата загуба и изпуснатите дузпи на Гонзо плюха по отбора, по треньора, по играчите .. и ето, че от началото до края страдат постоянно с някакви загуби от какви ли не отбори .. славни и безславни. Манталитета и на феновете и на играчите на Левски .. това им позволява. Максимум да се надъхат един, два мача .. и да направят нещо, а в останалите да разчитат на късмета .. да се удари в Гонзо и да влезне или Йовов да вкара някой от случайните си точни удари във вратата.
Докато при ЦСКА е друго положението. Манталитет на победители, на шампиони с велика история ! Най-успешния български клуб, през който са минали най-добрите български футболисти.
През тази година отборът не е толкова добър, колкото беше през миналата : Ней, Димитров, Тунчев, Илиев, Гарсес и др .. липсват на отбора, но шампионския манталитет на играчите им помага и макари без тези големи имена, след много трудните времена. Отборът пак играе със свой стил, пак вкарва, пак побеждава и пак е лидер !!! Факт, който не може да се успори от никой

lassitar2
07.05.2009 20:50

MeToDueB ...доколкото си спомням,лично на мен ми беше казал че не обичаш да обсъждаш феновете на Левски и да плюеш против тях.За теб е важно твоя отбор да върви напред,но така като гледам май най важното за теб е да избиваш жалките си комплекси като се заяждаш с Левскарите....Нито един път не си пропуснал,ама нито един път..Значи това дали ние плюем и псуваме някой от отбора си е лично наше право,ние няма да позволим някой като вашия Томов да си играе игрички с любимия отбор..Айде не забравяй онзи мач,когато от 0-1 за Вас,резултата стана 3-1 за НАС и всичките ви "верни фенове"напуснааха рано рано стадиона,викайки оставка и прочие...Винаги съм избягвал острите обиди към феновете на Цска,но ти си жалко комунистическо комплексарче...

lubo17
07.05.2009 20:49

Леле тоя са го сложили експерт накуде отива този сайт преди някакъв админ ми предОпреждаваше че ще взе круТни мерки прУтив мен сайта се напълни с разбирачи олигофенчета и пъпчиви пубери

MeToDueB
07.05.2009 20:47

всяко лице навършило 18 години в България се води за пълнолетно .. ти май не си в час *joking*

lubo17
07.05.2009 20:47

А бе Методиев мило дете излез от фифата и излез навънка да си играеш с децата облъчен си с промито мозъче а дори не го осъзнаваш мъчно ми е за теб честно *joking*

nasran_chorbar
07.05.2009 20:45

След кратка проверка в google,намирам няколко профила в различни сайтове с ник MeToDueB и по всичко личи,че е на 18 годинки душицата *joking* Трябваше да се досетя,защото на чорбата феновете са малолетни малоумници.

MeToDueB
07.05.2009 20:37

а ти си умствено изостанал .. само можете да обидите нещо, да се направите на важни. Ясно, че се дразните и това ме радва максимално *joking*

кажи ми .. не сте ли идиоти фенове на Левски ? Ще викате ли оставка след мача на Велев и ще псувате ли Гонзо на майка пак ?
Идиоти !

DoN_vOLen
07.05.2009 20:34

MeToDueB
Експерт
това момче эа пореден път се убеждавам ,че има рискова нестабилна психика! nasran_chorbar
Любител- на тебе ще ти кажа едно тои не е психилог ,а психично иэостанал!

MeToDueB
07.05.2009 20:32

офф .. какво ми се заяждате. Обори ме .. за това, което съм написал, а не ми се правете на много "яки" ..

Docker
07.05.2009 20:22

.. от бързане е .. *joking* За къде бързаш бе,MeToDueB,нета ли ще ти спират та пишеш спешни коментари

MeToDueB
07.05.2009 20:19

психолог съм. Успори, оспори .. от бързане е .. не ми търси едната грешка след многото думи. Важното е .. че съм написал истината.

Такъв им е манталитета. След първата загуба да реват и да искат оставка на треньора .. да псуват и обиждат футболистите си .. до следващия хубав мач, когато пак ще са готови да духат и на футболистите и на треньора .. и Гонзо го псуваха на майка .. викаха му тъпак, идиот .. имам клипчета дори (след изпусната дузпа) и след, като вкара няколко гола .. пак им стана цар, до следващата изпусната дузпа ..

Смешна работа .. смешен отбор.. смешни фенове .. най-вече те са смешници. Не оплювайте поне треньора си !!! И Сър Алекс да стане треньор на Левски, пак няма да могат нищо да направя, като играчите са им куци коне, които играят бездарно.

nasran_chorbar
07.05.2009 20:06

MeToDueB много пишеш и никакъв смисъл не вкарваш.Ти психолог ли си та знаеш какъв е манталитета на тълпата бе *joking* Пише се Оспори,не Успори.

MeToDueB
07.05.2009 19:53

ЦСКА е по-добър и в защита и в нападение. Има стил и играе със самочувствие ! И публиката на Левски е много зле .. още от началото на сезона след първата загуба и изпуснатите дузпи на Гонзо плюха по отбора, по треньора, по играчите .. и ето, че от началото до края страдат постоянно с някакви загуби от какви ли не отбори .. славни и безславни. Манталитета и на феновете и на играчите на Левски .. това им позволява. Максимум да се надъхат един, два мача .. и да направят нещо, а в останалите да разчитат на късмета .. да се удари в Гонзо и да влезне или Йовов да вкара някой от случайните си точни удари във вратата.
Докато при ЦСКА е друго положението. Манталитет на победители, на шампиони с велика история ! Най-успешния български клуб, през който са минали най-добрите български футболисти.
През тази година отборът не е толкова добър, колкото беше през миналата : Ней, Димитров, Тунчев, Илиев, Гарсес и др .. липсват на отбора, но шампионския манталитет на играчите им помага и макари без тези големи имена, след много трудните времена. Отборът пак играе със свой стил, пак вкарва, пак побеждава и пак е лидер !!! Факт, който не може да се успори от никой !

Futbulfen
07.05.2009 19:45

Гочето е много прав..в момента двата отбора нищо особено,но този на прасетата рита с по-голямо самочувствие