Рома се отказа от Манолев, взе гръцки национал

16:09
Рома се отказа от Манолев, взе гръцки национал
Елитният италиански Рома се отказа от българския футболен национал Станислав Манолев. 27-годишният краен защитник, който играе за ПСВ Айндховен, беше следен от римския клуб, но в крайна сметка италианците предпочетоха да привлекат вместо него гръцкия десен бранител Василис Торосидис от Олимпиакос. Една от причините е по-ниската трансферна цена на защитника от южната ни съседка.

Договорът на гръцкия национал с клуба от Пирея изтича през лятото и той ще премине в Рома срещу 500 хиляди евро. В същото време ПСВ иска 1,5 милиона евро за Манолев. Интерес към 27-годишния Торосидис имаше и от страна на английския Фулъм, но италианците реагираха по-бързо в ситуацията и предложиха по-добри финансови условия, които Олимпиакос и играчът приеха.

Торосидис ще подпише 5-годишен договор с римляните, след като премине медицинските изследвания.

"Василис беше пред трансфер във Фулъм, но Рома излезе с по-добро предложение и той предпочете Италия", коментира агентът на играча Йоргос Казиянис.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Deco_Sneijder
23.01.2013 16:16

Ееее язък,нашето момче е по-добро от Торосидис,само дето той има малко по-богата визитка.Иначе аз съм убеден,че с тоя хъс и игра Манолев може да се наложи навсякъде! *smile*