Лучано Спалети кандидат за мениджър на Челси

14:23
Лучано Спалети кандидат за мениджър на Челси
Собственикът на Челси Роман Абрамович може да препоръча на оперативното ръководство на клуба да назначи на поста мениджър от следващия сезон италианеца Лучано Спалети, твърди днес вестник "Газета дело Спорт". В момента Спалети е начело на руския Зенит Санкт Петербург, но добрите резултати гарантирали, че той може да се справи в нова ситуация.

Както стана известно, ръководството на Челси няма намерение да продължава договора на испанския мениджър на тима Рафаел Бенитес, който ще напусне поста си в края на сезона. Иначе за Спалети и преди това е имало възможност да пристигне на "Стамфорд Бридж", но след уволнението на Карло Анчелоти предпочете да заеме поста в Зенит.

И в момента Спалети не е кандидат номер 1, тъй като Жозе Моуриньо отново е посочван от доста британски медии за фаворит за завръщане при лондончани.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForeverCFC
23.01.2013 18:20

Иначе и аз съм съгласен този да води Челси , но ако МОУ иска да се върне и ако не е първи избор на Абрата , направо ще откача :X*cry**evil**erm*

ForeverCFC
23.01.2013 16:50

Хора честно да ви кажа нещата в тоя отбор не знам как ще се оправят , имайки предвид , че половината ръковдство има нужда от псиахтри , лекари и т.н...Дори и МОУ да се върне не знам как ще проработи стратегията му , заради СВРЪХ МАЛОУМНАТА политика на психиасалото ръковдство - а именно всеки който е над 30 да не му се предлага догвор , Лампард се говори , че след края на сезона е аут , Тери и Ашли Колу може би са следващите - пълна трагедия!

a00011
23.01.2013 16:44

Да предложи на МОУ един договор с по-добри условия и да се свършва . Та ние станахме легендарни с нашите мениджъри .

nikshan11
23.01.2013 14:35

Само не е и тоя,но жалкото е това,4е нас никой не ни пита,искам МОУ да се върне. *beer*