Суонзи - Челси, загубен

14:20
Суонзи - Челси, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 10 познати от общо 20 мача - 50.0% успеваемост

► Залог на деня за 23.01.2013 г.



Възможностите за трофей след края на този сезон пред тима на Челси стават все по-малко, а това е един от мачовете, които най-лесно може да доведе тимът на сините само на стъпка от една от купите в Англия. А съперникът на евентуалния финал е просто мечтан - Брадфорд. Челси има да наваксва два чисти гола, но тимът показа, че когато моментът е решителен, умее да се мобилизира и да достига до необходимото количество попадения. Ако днес и отбраната бъде на високо ниво, то по-класният тим на гостите ще има всички предпоставки да отбележи необходимите голове и да се бори за участие във финала. Челси играе изключително непредвидимо и разнообразно в атака и по-голямата част от неговите нападения завършват с откриването на чисто голово положения за някой от офанзивните играчи, което също ще окаже сериозно влияние в тази среща, в която тимът трябва да търси преди всичко резултатност. Суонзи ще чака времето да работи за него, като и минимално поражение ще бъде прието добре.

Прогноза: 2, Коефициент: 1.80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Ba40
24.01.2013 01:58

Antoni, малоумен коментра, момче...

Antoni753
24.01.2013 00:39

които е играл за челси тряя да е много глупав или да си няма никво понятие при положение че минали мач беше 0:2 нормално е да се зашият и да пазят аванса си от миналия мач.те безстои тва са си зашито отборче браво на тях.

RedArmyUnited
23.01.2013 17:50

Коринтианс - Понте Прета СП 1 1.75
Пари Сен Жермен - Тулуза 1 1.50
Рома - Интер Милано Над 2.5 1.45

--------------------------------------------------------------

Суонзи Сити - Челси Г/Г 1.50
Валенсия - Реал Мадрид Г/Г 1.40
Арсенал - Уест Хям 3+гола Д 2.40

dimitar4o_89
23.01.2013 15:32

Добре някои може ли да ми каже какав е Г.Сотиров и как пише тия прогнози смисъл евала на момчето че пише пак някакви ама може ли от 20 мача да има 10 то и аз в личната си статистика имам такива където не се ангажирам грам да прочета за мача .... мисълта ми е кой може да ми каже как мога да стана като Сотиров да видим кой повече прогнозирани срещи ще познае като не заблуждаваме естествено на 100% хората кадето играя с пари и гледат тези прогнози и малко или много се повлияват....

sYsTemX
23.01.2013 18:37

Г. Сотиров е редактор в този сайт, как искаш и ти да си след като не си част от екипа. А и виж най-долу под снимката на човека кво пише "Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел." първо чети после пиши. Човека НИКОЙ не кара да му вярва, а още повече да залага на неговите прогнози. А като се смяташ за по-добър прогнозист, слушай себе си и печели що му четеш прогнозите...