Сър Алекс остана в Англия за преговори със Заха

15:44
Сър Алекс остана в Англия за преговори със Заха
Манчестър Юнайтед и Кристъл Палас ще водят допълнителни разговори за трансфера на Вилфрид Заха в следващите 24 часа. Сър Алекс Фъргюсън дори остана на Острова, въпреки че Юнайтед заминаха за кратък тренировъчен лагер в Катар.

"BBC" съобщава, че Манчестър Юнайтед са готови да платят 12 милиона паунда за крилото и ще дадат английския национал под наем на Палас до края на сезона. Двата клуба обаче продължават да не коментират сделката за Заха, който бе обявен за най-големия талант от школата на лондончани след Йън Райт.

Крилото, който има 15 гола в 124 мача за орлите, най-вероятно ще стане обаче играч на Манчестър Юнайтед до края на седмицата. Младият талант е в Кристъл Палас от 12-годишен, като той ще стане поредният юноша на тима, който отива във Висшата лига, след Виктор Моузес и Натаниъл Клайн.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

degea97_
22.01.2013 19:43

Не виждам смисъла да го взимаме , ДА най големия талант в момента на Англия (може би най - големия да не казвам голяма дума) но със Йънг който е в много добра форма , Валенсия който тоя сезон разочарова много , Нани за толкова дълго отсъствие и се представи добре след завръщането а Гигс и на 50 пак ще си има класата .

degea97_
22.01.2013 23:18

Хубаво че нямаме ама някой ще бъде продаден ли ? И до лятото Валенсия бил недоволен че не играл Нани бил недоволен ? ...

ryangiggs1000
22.01.2013 22:33

Освен Йънг,нямаме друго крило,което дори да отбива номера.Клевърли и Уелбек не са за там,също както Рууни и РвП.