Ювентус - Лацио, загубен

15:11
Ювентус - Лацио, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 10 познати от общо 19 мача - 52.6% успеваемост

► Залог на деня за 22.01.2013 г.



Ювентус показа чудесна игра в последното си домакинство срещу Удинезе, което спечели категорично с 4:0. Днес тимът на Старата госпожа излиза като фаворит, въпреки че неговият съперник е един от грандовете на Рим. Домакините ще бъдат с основния си състав, като само Маркизио и Буфон се очаква да получат почивка. Ювентус обаче има доста дълга и адекватна резервна скамейка и едва ли отсъствието на тези играчи може да се определи като сериозна липса. Пирло отново ще бъде познатият диригент в центъра на терена. Тимът на домакините допусна няколко грешни стъпки в първенството, а и показа слаба игра в тях и днес отборът от Торино ще трябва да си осигури участие на финала за Купата на Италия за да затвърди мнението на повечето специалисти, че към момента е най-силният тим на Ботуша. Лацио завърши реми 2:2 като гост в последния кръг от първенството на Палерно, но в този мач ясно проличаха проблемите на орлите в отбрана. За тях днес ще липсва ключовият бранител Конка, а като добавим и отсъствието на най-добрия им нападател Клозе, то предимствата за Ювентус и в селекционно отношение придобиват сериозни размери. Шансът на лациалите днес е да затворят играта и да се надяват на продължения и доза късмет в тяхна полза.

Прогноза: 1, Коефициент: 1.60

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

simbodjun
22.01.2013 22:47

аз лично залагам на Лацио да вземат купата

greenhool
22.01.2013 18:12

Колкото и да не ми се иска мача го виждам хикс в единицата в еврото е 3.80

simbodjun
22.01.2013 16:29

не знам за какви продължения става въпрос , след като мачовете са 2 - на разменено гостуване....

kozel4e
22.01.2013 16:31

мда, така е... 2 мача са