Банско уреди контрола с Витоша Бистрица

14:31
Банско уреди контрола с Витоша Бистрица
Изпълнителният директор на Банско 1951 Красимир Горанов съобщи, че е постигната договорка с ръководството на третодивизионния Витоша Бистрица за провеждане на контролен мач на 23 февруари.

Двубоят на този етап е планирано ще се играе в София, но ако се влошат атмосферните условия, двубоят може да се състои на някой от терените в Южна България. Мач-реванш между двата отбора ще има по време на паузата на първенството през пролетния дял.

До момента футболистите на мъжкия отбор на ПФК Банско ще бъдат натоварени със сигурност в следните контролни срещи:

26 януари срещу Локомотив София в Сандански
30 януари срещу Славия в София
2 февруари срещу Оборище Панагюрище в Сандански
6 февруари срещу Пирин Благоевград
23 февруари срещу Витоша Бистрица

"При условие, че не заминем за лагер сбор в Турция, ще проведем втория етап от зимната подготовка в град Сандански. При това положение е възможно при удобни дати да вземем участие и в международния футболен турнир "Петричка пролет".

"В сряда се очаква да се присъедини към нашия отбор Кристиян Узунов от ДЮШ на ЦСКА, играл за последно в кипърския Анагениси. За Милен Иванов и Кристиян Петров от ДЮШ на ЦСКА разбрах, че са отпътували за проби в Миньор Перник. Надявам се до края на настоящата седмица да получа от треньорския щаб имената на футболистите, с които трябва да се разделим", каза Горанов.

Седмичният цикъл старши треньорът на мъжкия отбор на Банско Йордан Самоковлийски започна с бегови упражнение на общинските терени в близост до комплекс "Пири". Другите две тренировки на следващия ден бяха проведени на пистата на стадион "Свети Петър", а разиграванията с топка бяха на терена с изкуствено покритие в комплекс "Белведере".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация