В Арсенал искат нов договор с Арсен Венгер

16:21
В Арсенал искат нов договор с Арсен Венгер
Президентът на лондонския Арсенал Питър Хил-Ууд заяви, че мениджърът на "артилеристите" Арсен Венгер няма основание да се страхува за своето бъдеще в тима от северен Лондон.

Шефът на Арсенал дори заяви, че би се радвал Венгер да преподпише нов контракт с клуба, тъй като неговия настоящ договор изтича следващото лято.

"Бъдещето на Арсен не стои на дневен ред, въпреки че съм сигурен, че има хора, които смятат, че това не е така. Той има още един сезон от своя договор и ако се съгласи на продължение, няма да има по-щастлив човек от мен. Той обаче не е обсъждал този въпрос с нас, а ние сме говорили с него за това. Имаме други неща, за които да мислим в момента", заяви Хил-Ууд.

Президентът на "топчиите" освен това отрече, че не е подкрепил желанието на Венгер за нови попълнения, въпреки идването на Андрей Аршавин през зимата.

"Това не е точно така! Ние никога не сме отказвали трансфер на Арсен. Ние похарчихме доста пари за Аршавин в началото на тази година. Той ще има пари, ако иска да купува през лятото. Няма да ви кажа с какви средства разполагаме, защото това няма как да ни помогне"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

upoenkatoza2ma
07.05.2009 16:37

Еми естествено той Арсен си е мн голям трениор...просто неможе да влезе да рита вместо младежите...
От тука нататака в тоя отбор само хубави работи 6те се слу4ват...не 4е досега е нямало ,но и много опитни футболисти сси заминаха и оставика всичко върху плешите на младоците , които просто все о6те нямаха нужния опит и късмет за такув трофей от ранга на 6ампионска лига.
Сега през лятото , като привлекат някой друг опитен футболист..6тот определено има нужда от такув...[ве4е бе6е привле4ен един Ар6авин]
и те не6тата 6те по4нат да стават все по-хубави и по- хубаву и догодина кой знай как 6те газят наред без да ги ебе много много *smile* *stop*