Национал на Венецуела подписа с Черноморец Бургас

15:02
Национал на Венецуела подписа с Черноморец Бургас
Опитният национален състезател на Венецуела Виктор Гонсалес днес подписа договор с Черноморец Бургас. Това обяви в началото на редовната си пресконференция мениджърът на "акулите" Красимир Балъков.

Гонсалес има над 50 мача за националния отбор на своята страна. Той е поливалентен футболист и играе като десен офанзивен или дефанзивен халф. Може да заема позиция и зад нападателите. С привличането му в отбора, конкуренцията и качеството на играта в тези зони на терена ще се повишат, отчете Красимир Балъков. Мениджърът заяви, че Виктор Гонсалес ще бъде официално представен на пресконференция през следващата седмица.

Красимир Балъков сподели, че вече се работи по програмата за лятната подготовка на отбора. Вече се знае, че футболистите ще се съберат за първа тренировка на 4 юли, а началната част от подготвителния период ще се проведе в Поморие.

За след това вариантите са няколко и се проучват. Наред с възможността да се тренира в Германия, съществува вероятност за тренировъчен лагер и в Австрия. Всички предложения ще бъдат сериозно разгледани, като ще се изберат най-добрите условия за работа на играчите, както и възможността да се осигурят силни съперници за подготвителния период в чужбина.
Преди началото на шампионата в Бургас ще има контролен мач със силен съперник, който ще бъде уточнен допълнително, сподели още Балъков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

The_GuNNeR
27.05.2009 18:54

Догодина Черноморец ще са много по добри и даже мисля ,че ще са в Топ 5 на България.

Shev4enko_
07.05.2009 15:04

Този сезон слабо, но следващие очаквам доста от нашите момчета. Напред Акули !!!