Българчета ще прекарат две седмици в училището на сър Алекс

14:43
Българчета ще прекарат две седмици в училището на сър Алекс
Деца от България на възраст между 8 и 18 години ще прекарат две седмици във футболното училище на Алекс Фъргюсън. За първи път в България се предоставя шанс на малките любители на футбола да се докоснат до големи звезди и да поиграят не къде да е, а
именно на Острова. Става въпрос за Англия, тренировки с Манчестър Юнайтед Сокър Скулс, нови приятелства и още много преживявания.

Бутиковият център е създаден за образователно и спортно развитие, като основната идея е децата да се забавляват и междувременно да разширяват кръгозора си и езиковите си
познания. Елитните ваканции са създадени за ученици от 8 до 18 години. Всяко едно от тези деца може да сбъдне своята мечта и да прекара две седмици с футболното училище на сър Алекс Фъргюсън.

Summerly International Learning предлага 40 часа тренировки с треньори на Манчестър Юнайтед, оригинална екипировка, както и футболни семинари с идеята младите фенове да се претопят в атмосферата на истинския спорт. По време на пролетната ваканция тази година, участниците в програмата ще имат възможност и да посетят мача между Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити на стадион "Олд Трафорд" на 6-и април 2013 година. Освен това момчетата ще имат възможност да се срещнат лично с една от звездите на отбора Хавиер Ернандес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

raul_meireles
22.01.2013 17:17

идеално , но къде може да подадем документи за записване ??

Berrba
20.01.2013 16:25

ех да съм на таз възраст дерзайте българчета млади само какъв шанс*devil**devil**devil**beer*

goshko0
20.01.2013 14:48

Браво, много хубаво са го измислили !