Да гледаш финала от скамейката е болезнено

16:45
Да гледаш финала от скамейката е болезнено
През сезон 1998/99 година отборът на Манчестър Юнайтед спечели драматично в продълженията финала на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен, като тогава Пол Скоулс и Рой Кийн гледаха мача от скамейката.

Чувството, че е изпуснал един от най-паметните мачове на "червените дяволи" все още терзае Скоулс. Същата съдба се задава и за Дарън Флетчър, който ще пропусне финала срещу Барселона в Рим, заради червения картон, който получи в мача срещу Арсенал.

"Чувството, когато трябва да седиш и да гледаш финала не е приятно. Това е най-голямата игра в живота, в която всеки трябва да играе и разочарованието, когато не си на терена е огромно", заяви полузащитникът.

Пол Скоулс също така смята, че Флечър е бил изгонен неправилно: "Ако погледнете записите ясно се вижда, че той играе с топката. Дори и да е направил нарушения ние водехме с четири гола. Беше малко пресилено."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

BUBOLE4O_ME4O
07.05.2009 20:00

50/50 е работата. Не трябваше да рискува финала си. Дори и да беше вкарал Фабрегас, нищо нямаше да се промени. Но и така погледнато, съдията можеше да се смили с жълт цвят. Все пак става въпрос за мач, за който мечтаят всички футболисти!!! Моето мнение, е че червеният картон бе пресилен... Но липсата на Дарън няма да помогне на късметлиите от барселона *wink*

g0ldmember
07.05.2009 19:22

Той едва докосва топката. Съвсем леко я близва => тя остава в притежание на Фабрегас и той го поваля. Червен картон.

reget
07.05.2009 18:29

Ти май нищо не си видял.Флетчър играе първо с топката и после поваля Фабрегас, така че недей писа глупави коментари *stop*

MB_KrisS
07.05.2009 18:18

Ако погледнем обективно и се абстрахираме от факта, че Юнайтед вече се бе класирал, ще стане ясно, че червения картон е абсолютно заслужен. Флетчър не играе с топката и поваля излезлия очи в очи с вратаря Фабрегас. Просто беше глупаво да се хвърля така, дори и да беше вкарал нищо не се променяше, но заради сърцето и хъса, с който играе сега ще почива на финала. Евала правя на съдията, че не се повлия от всички обстоятелства. Такъв съдия заслужава да свири големи мачове, а не ония страхлив норвежец.