Радуканов се диви на БАТЕ: Те са пример за подражание

09:15
Радуканов се диви на БАТЕ: Те са пример за подражание
Завърналият се наскоро в ЦСКА Милен Радуканов се присъедини към БАТЕ Борисов в Анталия. Видинчанинът ще изкара стаж в беларуския тим, за да се запознае с работата на треньора Виктор Гончаренко. Милен Радуканов бе посрещнат от БАТЕ в един от най-луксозните хотели в Белек „Корнелия де лукс". Радуканов ще остане при тима десетина дни и ще наблюдава всяка тренировка на БАТЕ. Младият специалист бе представен и на официалния сайт на БАТЕ Борисов. От тима са представили Радуканов с негова визитка, в която се споменават успехите му начело на ЦСКА.

„Много наши треньори отиват на стаж в Барселона или Байерн. Според мен Беларус е много по-близо като ниво на футбола до България, отколкото са Испания или Германия. Впечатлен съм от проекта БАТЕ Борисов. През последните няколко години отборът постоянно играе в групите на Шампионска лига и Лига Европа. Съставът е изграден само от местни футболисти, има само един чужденец. Това е пример за подражание, тъй като в по-силните български отбори има между осем и десет чужденци”, коментира Радуканов, цитиран от "7 дни спорт".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

El_Fenomeno_9
20.01.2013 16:49

Наистина са пример , а освен това имат и много млади играчи , просто един от най - прогресиращите отбори изобщо в Европа през последните години , поклон пред такива хора !!!