Ще направим труден живота на Юнайтед

19:16
Ще направим труден живота на Юнайтед
Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз обеща, че неговия тим ще се бори до последната секунда срещу съгражданите от Юнайтед в предстоящото дерби от Висшата лига. "Гражданите" са в серия от четири поредни победи, но срещу "червените дяволи" момчетата на Хюз ще трябва да надминат себе си, за да постигнат позитивен резултат.

"Много от отборите, които гостуват на "Олд Трафорд", изглеждат загубили още преди да са излезли на терена. Гарантирам, че ние няма да подходим така към срещата. Готов съм да дам истинска битка на сър Алекс", сподели Хюз пред "Манчестър Ивнинг нюз".

"Дано момчетата успеят да повторят представянето си от миналата година на този стадион. Играем добре срещу Юнайтед и ще им направим живота труден", убеден е наставникът на "небесносините".

"Наблюдавах мача с Арсенал и преценявах и следях внимателно кои футболисти Фъргюсън е оставил на резервната скамейка. Сигурно е, че той ще направи ротации в състава си, но това няма да ги отслаби по никакъв начин", добави мениджърът на Сити, който е един от легендарните нападатели на Манчестър Юнайтед и е напълно запознат с атмосферата на "Олд Трафорд".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

hrasta
07.05.2009 23:09

Как бих се радвал ако Сити препънат именитите си съперници!А пък и ще се върне интригата в първенството няколко кръга преди края!

PAFICH
07.05.2009 22:59

ОооооФ оф оф ооффф ... Марк Марк Марк по принцип ме кефеше като треньор ама така като говориш верваш ли си немога да разбера това че миналата година ни бихте и в двете срещи не значи че и сега ще го направите United ще ви разкинат

al_bundy316
07.05.2009 21:14

Хюз е на кале! Ман сити има още доста хляб да изядат докато стигнат класата на дяволите.

BUBOLE4O_ME4O
07.05.2009 19:55

Хюз е само пионка... При първият удобен случай ще бъде заменен. Той го знае много добре, но какво му остава освен да се бори да направи някой друг добър мач, белким се смилят над него. Започва да се изсказва по същия превъзбуден начин, както го правеше и специалният, когато пое челси... Хубаво е да има някой зад гърба ти, но срещу доказали се шампиони трябва да се покаже малко уважение. *wink*

Emiliqn1981
07.05.2009 19:46

голям игра4 бе6е в Ман Юн,но като трениор има още много да у4и от САФ докато сити запо4нат да играят силно !