Берое освободи вратаря Александър Мартинович

18:42
Берое освободи вратаря Александър Мартинович
Берое освободи черногорския вратар Александър Мартинович, който тренира с отбора от понеделник, но треньорския щаб е преценил, че няма да имат нужда от него. Така старозагорци са с двама вратари Кирил Акалски, Теодор Скорчев и юношата на клуба Михаил Михайлов.

Днес Берое тренира двуразово - сутринта футболистите проведоха крос, а следобeд заниманието бе с топка. Пълноценно участие не взеха Валентин Крецу, който тренира във фитнеса, заради прорезна рана на крака си, както и Игнат Дишлиев, който също бе подложен на фитнес занимание, Давид Каядо, който страда от лек грип и се подложи само на бегови натоварвания и дошлият на проби Амир Саюд, който е болен от грип. 

Първа тренировка направиха нови двама футболисти Атанас Зехиров и Симеон Мечев, които също ще бъдат тествани. 23-годишният Зехиров през последния сезон игра в норвежкия нискоразреден отбор Хасле-Льорен от Осло, докато Симеон Мечев беше освободен от Видима Раковски и започна подготовка с третодивизионния Верея, и тренира там докато не се присъедени в  Берое.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация