Славия започна с победа в контролите

14:17
Славия започна с победа в контролите
Отборът на Славия постигна успех в първата си контрола след началото на зимната подготовка. На стадиона в Сандански избраниците на треньора Велислав Вуцов надиграха втородивизионния Пирин Разлог с 3:1.

В 44-ата минута след изпълнение на пряк свободен удар от Антонио Ласков отборът от "Б" група излезе напред в резултата. Славия стигна до изравняването 17 минути по-късно, когато Павле Попара центрира от пряк свободен удар, Радослав Василев отклони с глава, а Живко Желев вкара на празна врата също с глава за 1:1. В 66-ата минута Радослав Димитров подаде по земя в наказателното поле, а топката беше засечена във вратата от Галин Иванов за 2:1 в полза на белите. В 77-ата минута Иванов направи самостоятелен рейд, премина през двама защитници и оформи крайното 3:1.

В заключителните минути на контролата Раданов от Пирин получи втори жълт картон и беше отстранен от игра. Дебют за Славия направи новото попълнение Димо Атанасов, както и Франц Бертен, за който все още не знае дали ще остане в отбора.

Следващият приятелски мач на белите е на 26 януари с елитния Ботев Враца.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация