Ливърпул - Норич, загубен

14:04
Ливърпул - Норич, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Януари: 9 познати от общо 16 мача - 56.3% успеваемост

► Залог на деня за 19.01.2013 г.



Тук аргументите в полза на гостите не трябва да бъдат подценявани. Отборът на Норич през този сезон направи равенства навън с Евертън и Тотнъм, които са най-малкото от подобен калибър като този на Ливърпул. През миналия сезон, при почти същите обстоятелства и коефициент като днешния, двата отбора завършиха 1:1 на Анфийлд и това казва много. Освен това британските букмейкъри, въпреки, че този сезон сбъркаха в очакванията си за грешка на мърсисайдци, отново очакват такава и на този коефициент опитът си струва. Ливърпул е доказал и то не еднократно, че може да греши точно когато това се очаква най-малко от него. Плюсов хендикап за Норич също е удачен за игра за по-голяма сигурност, на хората решили да подкрепят подобна изненадваща развръзка.

Прогноза: Х2, Коефициент: 3.55

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

xlapakaaa
19.01.2013 19:25

Типстъра да не е болен и да не би да се е чувствал зле когато е правил прогнозата? :Д Почти позна х2 та то излезе 1/1

CaptainMorrgan
19.01.2013 18:59

Поздравления, уинърчета ... близо бяхте до това да познаете тоя мач !

Greensteel
19.01.2013 18:22

Не знам кой е далеч, но Хендо, Суарес и Стъридж не прощават! 3:0 *beer*

jimidim
19.01.2013 21:33

То..имало и мислещи в този сайт..Поздравявам те за урока който им написа.дано те разберат,но се съмнявам,познавайки манталитета тук.Един+ от мен.

mistral
19.01.2013 18:46

Нека поясня. Този залог, е залог със стойност, той си заслужава да бъде игран винаги при такива обстоятелства, каквито имаме днес. Образно казано, за да сме на печалба от коефициент 1,30, то този знак трябва да излезе във всеки 8 от 10 мача. Да, но Ливърпул в момента, като прибавим и тази победа има статистика 6-3-3 у дома, т.е. колкото печели, толкова и не печели. Това означава среден коефициент за домакинските му срещи - 2.00. При положение, че за мачовете с големите коефициента е 2,2 - 2,5 за единица, то тук честния коеф. ти е над 1,5. Наистина, ти разсъждаваш като фен, но обяснявам на теб и на други, които четат тук, как стоят нещата от професионална гледна точка. Печалбата от бетинг е процес, а не единична случваемост. Иначе, честита красива победа на всички фенове на Липърпул.

mistral
19.01.2013 17:22

Смело, но изобщо не е лишено от логика. Ливърпул е още далеч от класата да е фаворит с 1,30 за победа *smile*